-
Πεστα βρε Νικο!! σε μενα να δεις, που παρα την αυτοπεραιωση που εκανα τα τελευταια χρονια, και που πληρωσα εξτρα φορο, τωρα λενε οτι θα ξαναπληρωσουμε!!! τελικα ειμαι μ@λ@κ@ς που πληρωνα!!!
Τελικα εκεινος που δηλωνε, 8000 και μεχρι 12000χιλ ευρω που ειναι το αφορολογητο, παλι κερδισμενος θα ειναι!!!!
Γαμω το κερατο μου ας με διορισουν εμενα και την γυναικα μου εστω και με τα κομμενα μισθολογια, και μα τον θεο, τους χαριζω το κτιριο τα μηχανηματα τα αμαξια της δουλειας, ολο τον εξοπλισμο, και ας ειναι η αξια τους πανω απο μισο εκατομμυριο ευρω.
Ναι βρε κρατος, χαρισω την δουλεια μου να με διορισετε!!!! δεν θα εχω ουτε ΟΑΕΕ, ουτε ΦΠΑ, ουτε φορους ουτε περαισωσεις ουτε κλεισιμο βιβλιων καθε τρεις και λιγο, ουτε ζημιες στην δουλεια, ουτε χιλια δυο εξοδα που πρεπει να κανω γιατι πρεπει να αλλαζω μηχανηματα και εξοπλισμο γιατι αλλαζει η νομοθεσια!!! αει σιχτιρ......
Τουλαχιστον θα ξερω οτι απο τον μισθο θα εχω μονο το ρευμα το νερο και το φαι μου να πληρωσω. ουτε αμαξια ουτε 5 ασφαλειες ουτε συνεργεια, τιποτα...
και 8αωρο!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 22-09-10 στις 12:50
-
The Following User Says Thank You to joseph For This Useful Post:
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ