-
Εν μερη ειμαι τυχερος στην ατυχια μου και δε μπορω να περπατησω διοτι τωρα θα ειμουν φυλακη .......αυτες οι δηλωσεις Παγκαλου και καθε Παγκαλου θεωρω οτι μας προσβαλλουν (τουλαχιστον εμας που δε τα φαγαμε μαζι παρειτσα) και μας υποτιμουν....και επειδη στο παρελθον εχω αντιδρασει πολυ ασχημα στη θεα πολιτικων (οσοι με ξερουν καλα γνωριζουν τι εχω κανει κατα καιρους) πιστευω οτι τωρα θα ειμουν στη φυλακη ..... ως ανθρωποι πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουμε οτι υπαρχει και η εννοια αξιοπρεπεια και τιμη....και κανεις σαββουροκοιλιας τεμπελχανας κοπριτης ανεπαγγελτος με 58 ακινητα δεν εχει το δικαιωμα να μας προσβαλει ετσι επειδη θεωρει οτι βρισκεται στο απυροβλητο....στο εξωτερικο θα ειχαν μαζευτει εξω απ τη βουλη η εξω απ το σπιτι του 500 ατομα με γιαουρτια και ντοματες και θα τον ειχαν ξευτιλισει τον παλιο******....και τα ατομα που αντιδρουν εξω δεν ειναι ουτε ακτιβιστες, ουτε κουμονιστες, ουτε συνδικαλιστες....εκει αντιδρα και ο κοσμος σαν και μας (απλος και μη)....οποιος καταλαβε ..καταλαβε....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 22-09-10 στις 10:19
-
The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP