Παιδιά με τις υγείες σας!
Ωραιες Βαγγελη,μεγεια!!!
Γιαννη ολοκληρωμενες φωτο θελω,αλλα οτι κ να κανεις πιο ομορφο απο το δικο μου δεν θα μπορεσεις να το κανεις
Αντε να δουμε τπτ ομορφο!!!
Ι donut understeer...
να πω και εγω τα νεα μου μπαξιματα!!πριν λιγο καιρο, εβαλα φρενα απο 2.5αρι και σωληνακια υψηλης και λιγο πιο πριν σινεμπλοκ απο μ3! το τελευταιο μου μπαξιμο...ηταν οι ζαντουλες απο το ζ3μ σε χρωματισμο chromeshadow.! μπορω να πω , οτι του πανε ...αλλα με παιδεψανε αρκετα για να μπουνε! στα θετικα...μπορω να πω..οτι ειναι η καλυτερη επιταχυνση, η ανεση.. το καλυτερο πατημα και η ομορφια της πατουρας πισω... μπορω να πω, οτι η αλλαγη αυτη εφερε μεγαλη βελτιωση, σε πολλα θεματα! νομιζω οτι τωρα ειμαι ετοιμος...για το επομενο ''μεγαλο'' μου μπαξιμο...
Σημερα εβαλα το ssk performance στο 92αρι
Απιστευτη αισθηση, οι διαδρομες μειωθηκαν πανω απο 30% και εγινε και περισοτερο σκληρο το κουμπωμα!!
Με λιγα λογια νομιζω οτι πιο τελειο δεν θα μπορουσε να ηταν!!!!!
Να ευχαριστησω τον Νικο (m3est) για την τρομερη ορεξη που εχει για την δουλεια του...οχι μονο μου το πουλησε αλλα σχεδον το τοποθετησε ο ιδιος!!!!![]()
S8N (30-10-10)
halkida116mpack (31-10-10), NickE60 (01-11-10), S8N (31-10-10), stratos (03-11-10), zaharias (31-10-10)
Αγορασα σημερα 4 τριποδα απο το πρακτικερ και το τακαρησα στο γκαραζ.
Εβαλα και πιεση 37 στα λαστιχα, εβαλα και πευκακια μπρος και πισω, λιπαντικο στις τσιμουχες.... Και καλο χειμωνα.
Την Τεταρτη περασα μια βολτα απο το συνεργειο και τελικα κατεληξα να αγορασω ενα ζευγαρι γνησιους καθρεπτες απο Μ5,μεταχειρισμενους εννοειτε γιατι καινουργιοι εχουν 2 χιλιαρικα χωρις τοποθετηση.
Εχουν δωθει για βαψιμο και απο βδομαδα θα τοποθετηθουν στην Μπεμπα ετσι ωστε να ολοκληρωθει η μιξη του Mpack με του Μ.
Οταν τοποθετηθουν θα ανοιχτει αναλογο θεματακι για παρουσιαση.
Η φωτο ειναι απο το internet γιατι δεν μπορω ακομα να περασω απο το iphone.
[IMG][/IMG]
Μετα θα περασουμε και στο εσωτερικο αλλα σε πολυ αργους ρυθμους.
Παντως ειχε ενα σαλονακι απο Μ,αυτο που στις στροφες φουσκωνει,το οποιο το λιμπιστικα αλλα μολις μου ειπε τιμη μου πεσανε τα αυτια και εκανα τον αδιαφορο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos-Mpacket : 30-10-10 στις 15:44