Ευχαριστώ παιδιά αλλά μιλάω για τα μπροστινά φανάρια και τα θέλω μόνο και μόνο γιατί είναι πιο ωραία από τα δικά μου.
Εμένα έχει τα απλά αλογόνου και του έχω βάλει xenon aftermarket αλλά βλέπω ότι θέλει αρκετή φασαρία..........
Πάντως ευχαριστώ για τη βοήθεια και περιμένω νέα σας.
Μιλάμε για Ε60??
Όχι δεν γίνεται να βάλεις μόνο τα μπροστινά απ το φεισλιφτ. Πρέπει να μπεί όλο το πακέτο + μονάδα φώτων.
Αυτό που μπορείς να κάνεις ευκολότερα και με αρκετά χαμηλότερο κόστος είναι να βάλεις adaptive Bi-xenon προ φεισλιφτ που είναι και πάρα πολύ δυνατά, ίσως καλύτερα σε φωτισμό από τα αντίστοιχα του φεισλιφτ, τουλάχιστον στο Hi-Beam.
Θέλεις αισθητήρες ύψους που μπαίνουν 1 μπρος - 1 πίσω στα ψαλίδια της ανάρτησης, θέλεις διακόπτη φώτων στο ταμπλώ για Xenon, θέλεις 2 πλήρη φανάρια Bi-xenon ή adaptive Bi-xenon (με ενισχυτές - adaptive controllers - λάμπες) + ένα module που μπαίνει στο χώρο πίσω απ' το ντουλαπάκι του συνοδηγού που οδηγεί τους adaptive controllers των φαναριών (με σήμα απ' την κολώνα του τιμονιού) + τις μικροκαλωδιώσεις που λείπουν για όλα αυτά και μπορεί να στις φτιάξει ένας καλός ηλεκτρολόγος που διαθέτει και μηχάνηματα διάγνωσης-κωδικοποίησης για να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά.. αυτά..
alexm (21-09-10), aristent (21-09-10), E60_Arkadia (21-09-10), Konstantinos E60 (21-09-10), PANOS-E60 (21-09-10), S8N (21-09-10)
Πως τα καταφερνεις Νικο και βγαζεις μια λιστα με εξαρτηματαπρος θεου ετσι οπως τα λες ειναι, αλλα μας πιανει πανικος για το ποσα πραγματα χρειαζονται τα οχηματα μας για μια "απλη"μετατροπη!!!
μονο ο "Apostolos"δεν πτοηται με ΤΙΠΟΤΑ στις μετατροπες,αφου και αυτην την εχει ηδη κανει!!!!