Περι βελτιωσης του 316, εγω θα πω οτι τα δυο τετρακυλινδρα valvetronic(1,6 & 2.0) ειναι εμφανισιακα ολοιδια, κατι που συνεπαγεται οτι θα μπορουσε καποιος να κανει τη σκαντζα χωρις πολλα πολλα, αν δει οτι δεν καλυπτεται απο τις δυνατοτητες του 316.
Αν κρινει καποιος οτι απλως λειπει λιγο νευρο κυκλοφορουν ενα σωρο προγραμματα στην αγορα. Αν καποιος θελει πυραυλο δεν θα καλυφθει. Αλλα δεν θα καλυφθει οτι και αν παρει. Η ιπποδυναμη ειναι μικροβιο, ανεβαινεις συνηθιζεις, μετα θες κ αλλο. Και σταματημο δεν εχει. Δεν υπαρχει λογικη. Και το να λες οτι εγω με τοσα αλογα αρκουμαι, κοροιδευεις τον εαυτο σου. Θα φτασεις εκει, θα μεινεις λιγο, μετα θα ανεβασεις τον πυχη. Δεν πρεπει να μπεις στο τρυπακι. Οι ιπποδυναμεις συνεχως ανεβαινουν. Οι αυτοκινητοβιομηχανιες την προοθουν την πιο πανω λογικη για ευνοητους λογους. Την τελευταια δεκατια εχουμε ανεβασει την ιπποδυναμη του μεσου αυτοκινητου βολτας(οικογενειακου) κατα 100 ιππους. Εν παση περιπτωση, πριν μερικα χρονια τα 6κυλινδρα ηταν εφικτος στοχος. Και για 8000 κυβικα να συζητουσαμε, μονο τις φορολογιες δεν θα εξεταζαμε. Τωρα, δεν ειναι μονο αν το αντεχεις τη δεδομενη χρονικη στιγμη, ειναι οτι δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει αυριο...
316 νομιζω.. Αν το μετανιωσεις στο μελλον και θες παραπανω δυναμη υπαρχουν λυσεις.
Τωρα περι αξιοπιστιας, εγω δεν θα μιλησω και δεν θα κρινω. Νιπτω τας χειρας μου.
Δες το προσεκτικα, και εξετασε και ολες τις δυνατες εναλλακτικες επιλογες, προσεκτικα και αμεροληπτα.