Νικόλα πολλά ? έθεσες, αλλά εγώ θα απαντήσω γενικά.
Αυτός που έχει φθηνότερο αμάξι από μιά μπέμπα, ναι μπορεί (όχι όλοι φυσικά) να ζηλεύει έναν κάτοχο bmw.
Σε αυτους συμπεριλαμβάνω και αυτούς που νομίζουν πως μιά μπέμπα πρέπει να την έχει κάποιος λεφτάς γιατί ξεφεύγει απ την δική του κοινωνική-οικονομική κατηγορία και το να έχεις μια μπέμπα πρέπει να χεις γερό πορτοφόλι για να την συντηρείς.
Μιά άλλη κατηγορία είναι πάλι αυτοί που έχουν μείνει στον κακό όνομα της πίσω κίνησης, είναι ανημέρωτοι και φοβούνται ένα πισοκούνητο σε βροχές, χιόνια, γλυστερούς δρόμους και γενικά πιστεύουν πως ένα μπροστοκούνητο είναι πιό σταθερό όποιας κατασκευής και τεχνολογίας να είναι αυτό.
Όσο για κάτοχους merc, και αυτοί είναι οι περισσότεροι εδώ, θeωρούν το αστέρι της Στουτγάρδης την κορυφή της αυτοκίνησης και μέσον κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Όλα τα άλλα εκτός των supercars φυσικά, γι αυτούς είναι κασόνια.
Γι αυτούς τα bmw είναι για όσους θέλουν να κάνουν τους ραλλίστες, τους κοντράκηδες.
Νομίζω τώρα και θέλω να πιστεύω, για να αναφερθώ και σε μας τους bmwδάκηδες, πως είμαστε περισσότερο ψαγμένοι και αν εξαιρέσω τον τομέα των επιδόσεων που ομολογουμένως μείναμε πίσω στα μικρά κυβικά, αξιολογούμε την φινέτσα, τον σπορ αέρα, το εν γένει στήσιμο του αυτοκινήτου, το κράτημα, το κοφτερό τιμόνι αλλά και το παιχνίδι του μπαξίματος.![]()

Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Απάντηση με παράθεση