Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PSDEDES Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω φιλε μου σε αυτο θα αντιπαρατεθω, και θα σου πω οτι εδω και 25 χρονια ο πατερας μου ειναι ευτυχης ιδιοκτητης audi. Εχοντας διανυσει συνολικα πανω απο 1.000.000 χιλιομετρα με αυτοκινητα της συγκεκριμενης εταιριας, δεν εχει κανενα απολυτως παραπονο.
Και εδω θα θελα να αναφερω και τον πατερα του Ηλια(ghost-rider). Ο συγκεκριμενος ανθρωπος, για τις αναγκες της δουλειας του εχει ενα βενζινοκινητο VAG, το οποιο πιστο, αν και εντελως παραμελημενο, εχει φτασει χωρις πολλα πολλα τα 750.000 χλμ. Αν καποιος με BMW εχει να αντιπαραθεσει παρομοια εμπειρια σαφως και να δεχτω οτι εχουν αναλογη αξιοπιστια. Το να λεμε ομως αβερτα, οτι τα αλλα σπανε, εχοντας ενα αμαξι απο γκαραζ σε γκαραζ ειναι τουλαχιστον αστειο.
Οπως επισης αστειο ειναι να κατηγορεις την αξιοπιστια ενος αυτοκινητου, αφου πρωτα του χεις αλλαξει τα φωτα στις μετατροπες, για να το φερεις και καλα στα μετρα σου, και να πηγαινει οπως εσυ θες.
Δεν ειναι χαζοι οι μηχανικοι των εργοστασιων που δουλευουν τα αμαξια σε μια ιπποδυναμη. Αντιθετως ειναι χαζος ο ιδιοκτητης που θεωρει οτι το μοτερ εχει τρελα περιθωρια και σηκωνει τρελο ανεβασμα. Ε οχι, ας μην υπαρχουν και απαιτησεις μετα.

Υ.Γ. ελπιζω να με θελετε ακομα στις συναντησεις

εχεις δικιο φιλε μου οσων αφορα τα παλια αυτοκινητα αφου λες για ενα αουντι 25 χρονων.......αυτα ηταν σκυλια μαυρα......αλωστε το αναφερω στην αρχη οτι παρασυρθηκα απο τα 80αρια οπου ηταν αξιοπιστα.......
ακομα και τα γαλλικα οπου ολοι τα κατηγορουν........πριν 20 χρονια ηταν αξιοπιστα και αυτα.....
οσο για μετατροπες που αναφερεις....μακρυα απο εμενα αυτα.....
δεν πηγα να κανω μετατροπη το ιδιο μοτερ.....αλλα πηγα να βαλω ενα τελειως διφορετικο μοτερ(για αυτο ειπα οτι πηγα για μετετροπη)γιατι ολοι οσοι ειχαν το συγκεκριμενο που φορουσε ειχαν τα ιδια προβληματα.......
να προσεχουμε τι λεμε!!!