δεν εχω βεβαια την απαιχτη ροη του λογου του φιλου S8N....
αλλα την εχω πατησει και εγω με το πρωτο Α6 που ειχε κυκλοφορησει το 96-97...
και συγκεκριμενα με το audi A6 2.5 TDI quattro για ταξι τοτε........παρασυρομενος απο την ομολογουμενως αξιοπιστια που ειχε το 80αρι 1.9 tdi....και επιπλεον οτι μου αρεσε παρα πολυ,σκεπτομενος φυσικα οτι αφου το 19αρι μοτερ ειναι σκυλι μαυρο.......τι θα ειναι η 2.5αρα.......εκει την πατησα!!!
συνεχως προβληματα και μαλιστα δαπανηρα....
1)ειχα γνωρισει ολους τους οδηγους της express service του νομου κιλκις και αρκετους απο θεσσαλονικη,φτανοντας στο σημειο μετα απο αλεπαλληλες φορτω-εκφορτωσεις του αουντι να με δινουν οι ανθρωποι τα κινητα τους,για να τους καλω κατευθειαν,αποφευγωντας την γνωστη διαδικασια.
2)εψαχνα ανταλλακτικα με τις ωρες η και ακομα με τις μερες....λες και εψαχνα καποιο διαμαντι σπανιας κοπης......και αν και οποτε εβρισκα,το πληρωνα σαν διαμαντι σπανιας κοπης..
3)αντιπροσωπεια????απλα ενα μαγαλο μηδενικο.......ενα μηνα τοτε παραδωση ανταλλακτικου......τωρα δεν ξερω και δεν θελω να ξερω.
4)βλαβες 1-2 φορες το μηνα με ανταλλακτικα που στοιχιζαν εναν μισθο τραπεζικου!!!
εκτος τα σερβις
5)η καλυτερη των περιπτωσεων επισκεψη σε συνεργειο ηταν απο το πρωι μεχρι το κλεισιμο του συνεργειου 6-7 η ωρα το βραδυ.......
σε αλλες περιπτωσεις 2-3 ημερες μεσα και μιλαμε για καλο συνεργειο,οπου μετα απο τις συχνες επισκεψεις ειχε δημιουργηθει και ενα πολυ φιλικο κλιμα και τα παιδια που το εχουν.....ειχαν ερθει απο γερμανια και ειχαν κονε βρισκοντας μου πραγματα που εδω επρεπε να φαω τον κοσμο για να τα βρω.....και αν!!!!!
για τον ιμαντα χρονισμου που αναφερθηκε πριν....τι να πω??
ξυλωμα ολο το εμπρος μερος....προφυλακτηρας-μετωπη-ψυγειο κλπ.....ωρες ατελειωτες!!!!και το αστειο ηταν......οταν ρωτησα......γιατι εχει ιμαντα και οχι καδενα??
απαντηση-----''για πιο ησυχη λειτουργεια''.......αν το ακουγατε.....δουλευε σαν σπαστηρας σε λατομειο!!!
στις 117.000 χλμ κοψιμο στροφαλου και τρεις μπιελες βγηκαν απο τον κορμο και ειδαν το φως της ημερας........
υστερα απο αυτο ειχα μια περηπετεια 2 μηνων,οπου πηγα σε ενα αλλο συνεργειο για μια μετατροπη ....οπου θα σας τα πω οταν ανοιξει καποιο θρεντ ''μαλ@@@κες-απατεωνες-καραγκιοζηδες-συνεργειατζηδες''
ολα τα παραπανω αντιλαμβανεστε ολοι οτι κοστιζουν πολυ χρονο αλλα και πολυ χρημα.....και το δυσαρεστο ηταν οτι το αουντι ηταν το εργαλειο της δουλειας μου και οχι της βολτας μου.....και για αυτον τον λογο επρεπε να λειτουργει κανονικα.......ανταυτου μου ετρωγε την ψυχη με ολα οσα ανεφερα πριν,κανοντας με να λυγισω οικονομικα γιατι και εσοδα δεν ειχα και αντιθετα ειχα εξοδα συνεχως,επιδιορθονωντας το ρημαδι......
ισως καποιος να πει.....τα μπεμπε δεν χαλανε???φυσικα και χαλανε....αλλα οχι και ετσι!!!
και σαν αντιπροσωπεια(που ολοι μας εχουμε καποιο παραπονο)καμια σχεση......και το λεω εγω αυτο οπου το δικο μου ειναι και λιγο σπανιο(ποσα 39αρια individual ντιζελ ξερετε??) και παρολα αυτα οτι και αν χρειαστηκα το βρηκα......ακομα και σε after-market...
για ολα τα παραπανω θα συμφωνησω με τον φιλο S8N....στο οτι με το που βλεπω αουντι στο δρομο,βγαζω σπυρια και κοιταω να δω το υφος του οδηγου........ η αν ειναι και καποιος γνωστος λεω απο μεσα μου.........κριμα στο παιδι σε αυτα που τραβαει η θα τραβηξει