Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 267

Θέμα: ΚΟΜΠΛΕΞ!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δράττομαι της ευκαιρίας να ρωτήσω κάτι που με βασανίζει από την ώρα που έμπλεξα με τα μπεμβεδοφόρα :

ΓΙΑΤΙ ένα 316 όλοι λέτε ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ τη στιγμή που έχει 122 άλογα κ 210 τελική??

Πόσο θέλετε να πάει δηλ? Γιατί δε λέμε το ίδιο για ένα πασσάτ 1.6, Φόκους, νισσάν, βόλβο κλπ. και πόσο πιο βαριά είναι πια αυτή η 316 από τον ανταγωνισμό? (Εξαιρούνται τα υπερ τροφοδοτούμενα)
    Μάλλον εννοούν ότι δεν πάει όπως θα έπρεπε να πηγαίνει ένα BMW άσχετα απο τον ανταγωνισμό.
    Απο τους 2 άμεσους ανταγωνιστές του, μόνο η C Class πηγαίνει καλλίτερα, υπετροφοδοτούμενη γαρ.
    Στην Audi το θέμα είναι για γέλια. Ξεκινά απο 1.8 Turbo, με το ιλλιγγιώδες νούμερο των......120 ίππων
    Και παραπάνω κυβικά και υπετροφοδοτούμενο και μικρότερη ιπποδύναμη από την 316. Σε νούμερα βέβαια γιατί στον δρόμο είναι άλλη ιστορία.

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dioskouroi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί είναι μπε-βε και ΠΡΕΠΕΙ να είναι τέλειο παντού και πάντα!
    Τώρα μάλιστα! Κατανοητό._

Ps: μου λείψατε μικρούληδες, που χαθήκατε?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν καταλαβαίνω? Καίνε λάδια και χαλάνε σινεμπλόκ και στραβώνουν ψαλίδια?
    Στο δικό μου και σε πολλά άλλα που ξέρω, Ε34, Ε36 κλπ αλλάχθηκαν ψαλίδια κ ακρόμπαρα μετά από 16 χρόνια κ 245.000km. Εξάτμιση? Έχω ακόμα την ίδια χωρίς ίχνος σκουριάς. Ποιότητα κύλισης? Πούλμαν. Θα μου πεις άλλοι καιροί άλλα ήθη (τα παλιά Bmw) άλλα όπως κ να έχει υπάρχει διαφορά χαοτική ακόμα κ σήμερα σε ποιότητα κατασκευής για αυτό κ η διαφορά στην τιμή.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εξακύλινδρο εδώ! μου καίει 0.8 - 1.0 lt ανα 15.000 χλμ.
    Νίκο η μόνη μου ένσταση για την bmw. Δε μπορεί σε άλλα αμάξια όπως μπαίνει το λάδι να το βγάζεις χωρίς να λείπει ένα ml κ τα δικά μας να το ρουφούν με το καλαμάκι. Το μόνο που μπορώ να δεχθώ είναι η πολυ στροφότητα τους κ η σπορ φύση τους που δικαιολογεί αυτή την κατανάλωση.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον εννοούν ότι δεν πάει όπως θα έπρεπε να πηγαίνει ένα BMW άσχετα απο τον ανταγωνισμό.
    Κατανοητό κ αυτό._
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο η μόνη μου ένσταση για την bmw. Δε μπορεί σε άλλα αμάξια όπως μπαίνει το λάδι να το βγάζεις χωρίς να λείπει ένα ml κ τα δικά μας να το ρουφούν με το καλαμάκι. Το μόνο που μπορώ να δεχθώ είναι η πολυ στροφότητα τους κ η σπορ φύση τους που δικαιολογεί αυτή την κατανάλωση.
    Για το δικό μου εξακύλινδρο λέω ...

..αλλά στη θέση σου θα δοκίμαζα με ARAL ή Valvoline (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) είναι στον κατάλογο των εγκεκριμένων της BMW..

4. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Ptboul (17-09-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP