Πήρα την συγκεκριμένη κάνη για το πλυστικό και σώθηκα...Το περνάω δυο φορές και τέλος...
Πήρα την συγκεκριμένη κάνη για το πλυστικό και σώθηκα...Το περνάω δυο φορές και τέλος...
www.cleanyourcar.co.uk
Τα εχει όλα αναλυτικά για όλες τις μάρκες πλυστικών.Αν θυμάμαι καλά γυρω στα 65 ευρώ μαζί με μεταφ.
Βεβαια εχω αρκετά δυνατο πλυστικό http://www.kaercher-used-equipment.c...us__FR_30_.htm αλλα κάνει δουλειά και σε μικρότερα.
Σημαντικό ρόλο παίζει το σαμπουάν που θα χρησημοποιήσεις.Εμένα μου έφερε ένας φίλος ένα 25λιτρο επαγγελματικό και "παίζω" όποτε βρω ευκαιρία.
Ειδικά το καλοκαίρι......"χιονίζει"....!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantinos E60 : 08-01-10 στις 14:36
παιδια δεν θελω να δυσφημισω κατι αλλα η συγκεκριμενη κανη και ενας αλλος αφρος με δηθεν ουδετερο ph, βιολογικος κτλ κτλ με αναγκασε να βαψω το αυτοκινητο..
και μου τα ελεγε ο φανοποιος αλλα δεν τον ακουσα..μου ειχε θαμπωσει το χρωμα..σαν να μην ειχε βερνικι ενα πραμα..
το καλυτερο πλυσιμο ειναι αυτο που αναφερεται αρχικως..αλλα αντι για σφουγκαρι ενα απλο μαλακο πανακι (πχ απο μια βιοτεχνια τα ρεταλια)
"οι αφροι που συνιστωνται για αυτες τις κανες εχουν ενα ειδος λιποκαθαριστικου που χαλαει το βερνικι" ετσι μου ειπε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xxxvagos : 08-01-10 στις 15:26