οποιος νυχτα "περπατει"...προβλεπει για hands free!!!![]()
οποιος νυχτα "περπατει"...προβλεπει για hands free!!!![]()
αξιωθηκα να τραβηξω φωτο της ζημιας.
αντε να δω τωρα ποτε θα αξιωθω να τις περασω στον υπολογιστη και (θεε μου..) να τις ανεβασω εδω στο φορουμ...
το καλο της υποθεσης ειναι οτι μετα απο ενα τοπικο καθαρισμο και με φως ημερας για να δω το μεγεθος της ζημιας,ευτυχως δεν εχει φυγει χρωμα ωστε να σκουριασει το σημειο.(τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω..)
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
ξερω οτι περιμενετε να μαθετε τελικα τι εγινε.....και με το αυτοκινητο και με το γκομενακι....
λοιπον...τελικα πραγματι η μικροζημιες κοστιζουν μια μικρη περιουσια...
πηγα σε ενα καταστημα στη καλαμαρια σχεδον απεναντι απο τον στρατωνα (νταλιπη ειναι εκει?)νοιζω εχει και την αντιπροσωπεια meguaiers...
το παληκαρι μου αφαιρεσε το ξενο χρωμα,περιποιηθηκε το σημειο..δε μου πηρε χρηματα (να ναι καλα)και μου εδωσε tip για το τι πρεπει να κανω...
πρεπει να φτιαξω το βαθουλωμα,τοπικη βαφη και μετα για να μη φαινεται η διαφορα χρωματος ολικη αλοιφη....συνολο γυρω στο 400 ισως και κατι παραπανω...
και δε πηδηξα...
ακουστε ομως το αλλο
προχθες το μωρο ηρθε σπιτι μου,κοιμηθηκε σπιτι μου.......και μαντεψτε....ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΘΗΣΕ...ΠΑΛΙ....
τετοια ξεφτυλα εχω να νοιωσω απο τοτε που στο πανεπιστημιο ο καθηγητης μου μπροστα σε ολους τους συμφοιτητες μου ειπε κ Γκετσιο...αν δεν μπορειτε να συνεχισετε, να παιζεται στα μαγαζακια γιατι με τον μοτσαρτ δε σας βλεπω καλα....(ενταξει τα ειχα παραφορτωσει τοτε...)ναι παιδια....κοιμηθηκε σπιτι μου...μου ξεκαθαρισε οτι δεν προκειτε να γινει τιποτα..και μου κουνιοταν ολο μα ολο το βραδυ...
σκεφτηκα το βιασμο....αλλα ειμαι νεος για φυλακη..
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
μου φαινεται τα θες και τα παθαινεις...
GEORGE316 (17-09-10)
GEORGE316 (17-09-10)
Μη το βάζεις κάτω, υπομονή, γιατί θέλει τα παιχνιδάκια της απ ότι φαίνεται και δεν είναι σπάνια τέτοια συμπεριφορά. Ετσι κι αλλιώς εσύ φαγητό έχεις, οπότε no problem.
Αγάλια αγάλια γίνεται η αγγουρίδα μέλι, λέει ο σοφός λαός.
Θα χει και μεγαλύτερη απόλαυση στο τέλος.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
GEORGE316 (17-09-10)
<< το ψαρι θελει υπομονη και το μ.... κυνηγι!!!>>
ΥΓ.το νου σου θα σε βγαλει στο τελος και φταιχτη, οτι δεν "προσπαθησες"
gant (16-09-10), GEORGE316 (17-09-10), katsaraios (17-09-10)