Παίζεις κορώνα-γράμματα με τη στεγανότητα του αυτοκινήτου σου ? Δεν παίζεις. Φρόντισε το επόμενο να έχει εργοστασιακή οροφή.
Παίζεις κορώνα-γράμματα με τη στεγανότητα του αυτοκινήτου σου ? Δεν παίζεις. Φρόντισε το επόμενο να έχει εργοστασιακή οροφή.
Η εγγύηση είναι πάντα κάτι σχετικό. Η εγγύηση είναι για να σου επισκευάσουν δωρεάν κάτι ελαττωματικό στο εξάρτημα που σου τοποθέτησαν. Αν λοιπόν κάτι πάει στραβά μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια τι ακριβώς θα κάνουν ? Θα το γεμίσουν σιλικόνη ή θα σου βάλουν .......καινούριο ουρανό κόβοντας τον παλιό στις κολώνες ???
bmwcompactjohn (15-09-10), Thomelef (15-09-10), Z4 DCT (14-09-10)
ξερω για τα προβληματα στεγανοτητας απλως ρωταω αν εχει προχωρησει κανεις σε τετοια τοποθετηση και ποιες οι εντυπωσεις του
Είχα βάλει εγώ το '97 σε μια Τoyota Carina που είχα... Κανένα πρόβλημα! Κάνουν πολύ καλή, διπλή κρυφή μόνωση περιφερειακά, άτσι ώστε να μην φαίνεται τίποτα αλλά και να μην περνάει τίποτα. Η εφαρμογή του τζαμιού είναι αντίστοιχη με της BMW ...αν βρωμίσει και πιάσει σκουπιδάκια, και της BMW μπορεί να στάξει καμιά σταγόνα μέσα..
Δεν ήταν Ηollandia αλλά μια άλλη μάρκα πολύ γνωστή στις ηλιοροφές που όμως μου διαφεύγει τώρα. Την είχα βάλει στον Παναγιωταράκο τότε, στη Λ. Βουλιαγμένης. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα πάντως.![]()
και μετα τα 5 τι κανεις??? Εμενα η μπεμπα ειναι 10 χρονων και ειναι ακομα σαν καινουρια. Η ηλιοροφη ειναι και εμενα η καψουρα μου αλλα δεν κοβω τον ουρανο για κανενα λογο!!! Μην ξεχναμε οτι τα αυτοκινητα μας στην 5αετια η και παραπανω ειναι ακομα σε αριστη κατασταση, γι αυτο τα καλοπληρωνουμε κιολας! Προσωπικα τα 5 χρονια εγγυησης δεν με καλειπτουν!
Τωρα....η αποφαση ειναι δικη σου!
και δεν αλλαζετε ολο τον ουρανο με τροπετο με ηλιοροφη???
εχω μαστορα καλο που ξερει να φτιαξει και τις υδροροες
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
BILL007 (14-09-10)