Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 267

Θέμα: ΚΟΜΠΛΕΞ!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο derrtytrick Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειλικρινα εχω βαρεθει να ακουω ατομα κομπλεξικα με τις bmw!προσφατα διαβασα σε γνωστο κοντραδικο φορουμ εναν τυπο κατοχο χοντα σιβικ να λεει πως οι bmw ειναι μονο για να βγαλεις βολτα καλη γκομενα για τιποτα αλλο!και αυτο επειδη ανοιξε με ενα ζ4 κ μια 325 46αρα κ ηταν μπροστα.
    Κατι τυποι με τετοια μυαλα κ καθολου να μην ανοιγαν με αυτα τα αυτοκινητα,να μην ειχαν καν αυτοκινητο,να μην ηξεραν τι σημαινει αυτη η λεξη,παλι τα ιδια θα ελεγαν...
    Το θεμα ειναι τι μυαλο εχεις κ οχι τι αυτ/το κατεχεις...
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

η πιο συνηθισμενη ατακα που ακους ειναι...καλα εδωσες τοσα λεφτα για αυτο για να σε περναει το χ,ψ αυτοκινητο.....λες και αυτοκινητο ειναι συνωνυμο της επιταχυνσης...δεν λεω καλη η επιταχυνση αλλα safety first...

3. The Following User Says Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

Lefteris116 (14-09-10)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδιά ας μην γελιόμαστε και μεταξύ μας, γύρω μας υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι BMW που έχουν στο μυαλό τους την (υποτιθέμενη) κοινωνοική ανέλιξη που συμβολίζει αυτή η φίρμα (????). Είμαι σίγουρος ότι κανένα από τα μέλη μας δεν έχει σχέση με αυτή την κατηγορία οδηγών - ιδιοκτητών BMW.

Ανήκω στους τυχερούς που ανδρώθηκαν αυτοκινητιστικά σε bmw (Ε12 - 518), την οποία είχε αγοράσει ο πατέρας μου το 1979 γιά τα οικογενειακά μας ταξίδια στην Ευρώπη και όχι γιά το image της φυσικά. Μετά από αρκετές δεκάδες χιλιάδες χλμ στους ευρωπαικούς δρόμους, μπορώ να πω πως γιά τα δεδομένα της εποχής εκείνης ήταν απλά ονειρεμένο [το αυτοκίνητο αυτό υπάρχει ακόμα με πινακίδες ιστορικού - ΕΛΠΑ].

Οταν με τα δικά μου πλέον εισοδήματα διάλεξα κάτι νεανικότερο, πήρα uno turbo, δύο honda vtec και έσπασα αρκετή πλάκα με τα 315 - 318 (Ε21) που είχαν οι πιό οικονομικά εύρωστοι νεαροί της εποχής ...

Επεστρεψα στη bmw μετά τα 40 μου χρόνια και δεν νομίζω να ξαναφύγω. Θα πω μόνο 2 πράγματα : 1) χάρηκα την περιπλάνηση σε άλλες φίρμες με άλλη φιλοσοφία 2) σαν τη bmw δεν υπάρχει κάτι άλλο στην αγορά αυτοκινήτου, που να σου δίνει αυτή την αίσθηση του ultimate driving machine.

5. The Following 4 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (13-09-10), asot (13-09-10), Lefteris116 (14-09-10), NickE60 (13-09-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP