Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 267

Θέμα: ΚΟΜΠΛΕΞ!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Egaleo
    Rides
    1

Προεπιλογή

αυτο λεω και γω..καλυτερα να με περνανε και ας εχω το κυρος κ την ποιοτητα μου εγω....

Rides
    0

Προεπιλογή

αν εξαιρεσεις το s2000 ολα τα hondakia ειναι για

δε μπορω να φανταστω bmwιστη που εδωσε το bmw για να παρει honda και να μην μετανιωσε.

ενω αυτος που πηγε απο honda σε bmw απλα εγινε αντρας και ανεβηκε κατηγοριες

3. The Following 2 Users Say Thank You to kplc16 For This Useful Post:

Faethon (18-09-10), Lefteris116 (14-09-10)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε περικαλώ. Και με το Honda άντρες ήμασταν
    Η κόρη μου επι Honda γεννήθηκε (γιαυτό μάλλον δουλεύει σε 8,000 rpm σε εικοσιτετράωρη βάση).
    Ο μπέμπης είναι υβρίδιο. Συλλήφθην επί Honda, και ήρθε στον κόσμο επί BMW.

Rides
    0

Προεπιλογή

Μη τρελαινεσαι αστους να λενε......στα 19 μου ειχα σαξο, στα 21 μου ηθελα χοντα.....τωρα στα 34 μου πηρα το πρωτο μου bmw και νομιζω οτι τωρα ανακαλυπτω τον τροχο.......
    Οπως ειπε και ο Νικος ....θα μεγαλωσουν και θα μαθουν.......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    1

Προεπιλογή

δε μπορω να φανταστω bmwιστη που εδωσε το bmw για να παρει honda και να μην μετανιωσε.

Nίκο και η honda είχε και έχει καλά αυτοκίνητα και δεν είναι μόνο το s2000. Το τάπερ είναι από τα πιο καλοστημένα hatch της κατηγορίας, παλαιότερα το ΝSX χτυπούσε στην πίστα της ferrari στα ίσια, το crx έγραφε τη δική του ιστορία το 90 κ.ο.κ.

Δε νομίζω πως κάποιος κάτοχος που είχε honda παίρνοντας bmw έγινε άντρας, ούτε το αντίθετο και γενικά, θεωρώ πως ποτέ το αυτοκίνητο δεν κάνει τον άντρα.

Γενικά τώρα, τέτοιες απόψεις όπως αυτή του χοντάκια που λέει πως οι bmw είναι μόνο για τις γκόμενες, δείχνει παντελή άγνοια περί αυτοκίνησης και τρελό κομπλεξισμό.
    Μη φτάσουμε όμως κι εμείς να λέμε πως όλα τα honda είναι κασόνια και μόνο οι μπέμπες είναι τα απόλυτα εργαλεία, γιατί θα καταντήσουμε το ίδιο γραφικοί με αυτόν.

Προσωπικά, εταιρείες όπως τη honda, την alfa, τους Γάλλους (peugeot-renault κυρίως) κλπ. τις εκτιμώ ιδιαίτερα και θεωρώ πως έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την εταιρεία μας, αφού ξέρουν να κατασκευάζουν οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα.
    Τώρα, εξαιτίας των μυαλών που κουβαλάει ο κάθε κομπλεξικός κάτοχος είναι κρίμα να υποβιβάζουμε και τις ίδιες τις εταιρείες.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

7. The Following 10 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

aggelosmk2 (14-09-10), aristent (13-09-10), bakalos (14-09-10), Bitz (09-03-12), dark knight (13-09-10), gant (15-09-10), gkaras (14-09-10), NickE60 (13-09-10), Ptboul (14-09-10), Κωνσταντίνος (13-09-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nίκο και η honda είχε και έχει καλά αυτοκίνητα και δεν είναι μόνο το s2000. Το τάπερ είναι από τα πιο καλοστημένα hatch της κατηγορίας, παλαιότερα το ΝSX χτυπούσε στην πίστα της ferrari στα ίσια, το crx έγραφε τη δική του ιστορία το 90 κ.ο.κ.

Δε νομίζω πως κάποιος κάτοχος που είχε honda παίρνοντας bmw έγινε άντρας, ούτε το αντίθετο και γενικά, θεωρώ πως ποτέ το αυτοκίνητο δεν κάνει τον άντρα.

Γενικά τώρα, τέτοιες απόψεις όπως αυτή του χοντάκια που λέει πως οι bmw είναι μόνο για τις γκόμενες, δείχνει παντελή άγνοια περί αυτοκίνησης και τρελό κομπλεξισμό.
    Μη φτάσουμε όμως κι εμείς να λέμε πως όλα τα honda είναι κασόνια και μόνο οι μπέμπες είναι τα απόλυτα εργαλεία, γιατί θα καταντήσουμε το ίδιο γραφικοί με αυτόν.

Προσωπικά, εταιρείες όπως τη honda, την alfa, τους Γάλλους (peugeot-renault κυρίως) κλπ. τις εκτιμώ ιδιαίτερα και θεωρώ πως έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την εταιρεία μας, αφού ξέρουν να κατασκευάζουν οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα.
    Τώρα, εξαιτίας των μυαλών που κουβαλάει ο κάθε κομπλεξικός κάτοχος είναι κρίμα να υποβιβάζουμε και τις ίδιες τις εταιρείες.
    αρη ειμαστε μελη και αποτυπωνουμε τις ιδεες μας σε bmw forum.Με οτι αυτο συνεπαγεται.

Σιγουρα τα αυτοκινητα που ανεφερες ειναι πολυ καλα και εχω γραψει και σε αλλα thread για το s2000(αριστη καροτσα και μοτερ απλα το καλυτερο για μενα στα2000cm^3 εργοστασιακο ατμοσφαιρικο).

Κι οταν ημουν 16 χρονων το ονειρο μου ακουγε στο crx vti.

τα προηγουμενα λογια εχουν στοχο την αποψη του hondaκια killer και μονο.

Πιστευω οτι η bmw εχει να ζηλεψει μονο το συγκεκριμενο μοτερ που προανεφερα απο τη honda.

Η honda ομως εχει να ζηλεψει πολλα απο τη bmw.

Πιστευω οτι η bmw μπορει να απειληθει μονο απο ta audi.(οχι skoda oxi seat oxi vw)
    Για τα γαλλικα δε θα σχολιασω δυο πεζο ειχε ο πατερας μου.....χορτασαμε συνεργειο

Rides
    1

Προεπιλογή

αρη ειμαστε μελη και αποτυπωνουμε τις ιδεες μας σε bmw forum.Με οτι αυτο συνεπαγεται.

Σιγουρα τα αυτοκινητα που ανεφερες ειναι πολυ καλα και εχω γραψει και σε αλλα thread για το s2000(αριστη καροτσα και μοτερ απλα το καλυτερο για μενα στα2000cm^3 εργοστασιακο ατμοσφαιρικο).

Κι οταν ημουν 16 χρονων το ονειρο μου ακουγε στο crx vti.

τα προηγουμενα λογια εχουν στοχο την αποψη του hondaκια killer και μονο.

Πιστευω οτι η bmw εχει να ζηλεψει μονο το συγκεκριμενο μοτερ που προανεφερα απο τη honda.

Η honda ομως εχει να ζηλεψει πολλα απο τη bmw.

Πιστευω οτι η bmw μπορει να απειληθει μονο απο ta audi.(οχι skoda oxi seat oxi vw)
    Για τα γαλλικα δε θα σχολιασω δυο πεζο ειχε ο πατερας μου.....χορτασαμε συνεργειο
    Εννοείται πως απόψεις λέμε και το κατάλαβα πως αυτά που έγραφες ήταν επίτηδες στο ίδιο ύφος του hondakia...
    Απλά ορισμένοι τα πιστεύουν στ'αλήθεια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κι εγώ δε θεωρώ ανώτερη εταιρεία τη bmw απ'τη honda. Απλά, δεν είναι και για πέταμα τα άτιμα τα τάπερ ή τα s2k. Aκόμα και το crz, παρότι υβριδικό, λέγεται πως είναι πολύ καλό στο δρόμο.

Όσο για το ότι η audi είναι η μόνη που μπορεί να απειλήσει τη bmw, στη συνείδηση του κόσμου έτσι έχει καθιερωθεί πλέον, αφού πρόκειται για δυο premium ποιοτικές γερμανικές εταιρείες, με σχεδόν παραπλήσιες τιμές.
    Για εμένα όμως, η audi δεν είναι ανταγωνιστική εταιρεία τη στιγμή που σχεδόν όλα τα αυτοκίνητά της υπολείπονται σε αίσθηση, κατανομή βάρους κλπ, δηλαδή πράγματα για τα οποία κάποιος αγαπάει και θεωρεί ιδιαίτερες τις bmw.
    Πολύ πιο ανταγωνιστική θεωρώ πχ την alfa που έχει ακόμα σπορτίφ στήσιμο στα μοντέλα της (πχ 159, giulietta) αλλά και τη nissan για τις κατηγορίες των roadster-coupe (βλέπε 370Ζ), παρά τα audi που ο σχεδόν αποκλειστικός λόγος να τα πάρει κανείς έναντι των bmw είναι οι tsi (μιλάμε για το μικρό κυβισμό γιατί με τους 6κύλινδρους αλλάζει το πράγμα).

Άλλος λοιπόν έχει το όνομα του ανταγωνιστή από άποψη marketing, άλλος όμως (ή άλλοι ακόμα καλύτερα) είναι ο πραγματικός ανταγωνιστής και είναι εκτός Γερμανίας.

ps. Για τα peugeot και την αξιοπιστία τους, τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Άλλωστε, με την αξιοπιστία στο ναδίρ που έχουν οι σύγχρονες bmw δεν νομίζω πως είναι σε καλύτερη μοίρα από τους Γάλλους.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

10. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

halkida116mpack (14-09-10)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Talking

αλλος ενας που θελει να γινει ΑΝΤΡΑΣ

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/891497/

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλος ενας που θελει να γινει ΑΝΤΡΑΣ

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/891497/
    ρε το φουκαρα τι εχει παθει τοσα εξοδα κι ακομα εφηβος ειναι

αλλα τωρα που το βλεπω δε θα με πειραζε να ειμαι εφηβος για κανα τριμηνο

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα