Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: Χ5 Δυστύχημα - Autobahn

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μου έφερε στο μυαλό αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=UtTggFpnIc8

Ο πατέρας μου έχει ένα Ε53 -χωρίς servotronic δυστυχώς- και είναι αρκετά δυσκολοδήγητο αυτοκίνητο. Ο όγκος του και το βάρος του δεν κρύβονται με τίποτα, η δε αδράνειά του στις στροφές είναι τεράστια.

Δε θα ξεχάσω ποτέ μια στροφή στη Μαντίνεια, μετά την Τρίπολη, όπου υπό καταρρακτώδη βροχή του μούρωσε και βγήκε στο απέναντι ρεύμα. Το αυτοκίνητο δεν το μάζευε ούτε ο Hulk. Οι απέναντι είδαν απλώς ένα πράγμα 2 τόννων να έρχεται καταπάνω τους κι έφυγαν στα χωράφια για να σωθούν.

Ευτυχώς τη γλυτώσαμε όλοι τελευταία στιγμή. Θεώρησα ότι ο χειρισμός του ήταν αδέξιος, τον ξέχεσα και οδήγησα εγώ στην υπόλοιπη διαδρομή. Όταν έφτασα στην Αθήνα μπήκα στο Astra και νόμιζα ότι οδηγούσα Lotus Elise. Για να μην είμαι άδικος, ομολογώ ότι δεν έχω συγκρίνει με E53 το οποίο να είναι εφοδιασμένο με servotronic. Οι νόμοι της Φυσικής όμως δεν αλλάζουν με ένα πιο ελαφρύ τιμόνι.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Augsburg ειναι η πολη που γεννηθηκα....εχω καιρο να ακουσω κατι για αυτην,αλλα δυστυχως σημερα Νικολα..... δυσαρεστα τα νεα βλεπω.
    Για να δουμε εαν η γραφειοκρατια δεν νικησει για μια ακομη φορα την ευαισθησια των υπευθυνων για τους δημοσιους δρομους!!!!ξερω για τη Γερμανια μιλαμε θα μου πειτε....δεν ειναι και ολα τελεια ακομα και εκει....

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Augsburg ειναι η πολη που γεννηθηκα....
    Kαι εσύ ;;; Ελα ρε πατριωτάκι. Και εγώ εκεί γεννήθηκα. Εμενα Maximilianstrasse.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαι εσύ ;;; Ελα ρε πατριωτάκι. Και εγώ εκεί γεννήθηκα. Εμενα Maximilianstrasse.
    Μικρος ο κοσμος τελικα!!!!ημ.γεν/σης:1-5-1966!!!
    Δεν ξερω οδο η οτιδηποτε αλλο γιατι μετακομισαμε συντομα στο Mannheim λογο δουλειας των γονιων μου και επιστρεψαμε μονιμα Ελλαδα το 1978.

ΥΓ.σορρυ για το οφτοπικ

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP