Πριν κάμποσα χρόνια στο Ράλλυ Ακρόπολις , δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιά περιοχή της Αθήνας, έπρεπε να διανύσουν οδικώς μια απόσταση τα αγωνιζόμενα αμάξια προκειμένου να πάνε στην αφετηρία, και πήγαιναν τα πουντοσαξόραλλα και τα τσιγκλάγανε. Και οι οδηγοί των αγωνιστικών κοιτάγανε τους αυστραλοπίθηκους με απορία...
Ήμουν στο Ζάππειο το 2000 ή 2001 (δεν θυμάμαι καλά) και πήγαιναν από το Ζάππειο στην Λ. Αθηνών-Κορίνθου (Λ. Καβάλας) και με το που έβγαιναν Λ. Αμαλίας προς Σύνταγμα τα έπαιρναν από πίσω οι κάγκουρες και άκουγες ξερογκαζιές του στυλ "κοιτάξτε με" δίπλα από τα εργοστασιακά ...αλλά οι οδηγοί ούτε γύριζαν να κοιτάξουν πήγαιναν νορμάλ με λίγες στροφές ίσα ίσα να μη μπερδεύουν... και τα πουντοσαξόραλα όπως λες, από δίπλα βάραγαν κόφτες ....που πας ρε καραμήτρο??????
ΒMW δεν είχε πάντως σίγουρα! Ευτυχώς!![]()
Γιάννη αν κοιτάξουμε σαν κριτήριο μόνο την τιμή σαφέστατα αξίζει να κοιτάξεις στον ανταγωνισμό αφού με 10Κ λιγότερα αγοράζεις 1.600 άρι με πλήρη εξοπλισμό.
Αλλά από ότι έχω καταλάβει οι περισσότερες αναφορές στην 316 (στο 'δεν πάει') αφορούν στην 'αναιμικότητα' των επιδόσεων της κ στο ότι 'σέρνεται'. Επειδή λοιπόν ήμουν στο κατώφλι μιας τέτοιας αγοράς απορώ που βρίσκουν βάση οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί πλην τις τιμής για 1600cc - να επαναλάβω.
Τι σας έκανε ρε το αμαξάκι?![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
halkida116mpack (17-09-10)
Φίλε ο τύπος απλά δεν έχει γκόμενα! Είναι μέλος του μακάκα club!!!!!
Η αλήθεια είναι οτι ο Έλληνας ζηλευει,ειδικά τον κάτοχο BMW!!!
Έχω μία Ζ3 μοντέλο 2000 και τα απογεύματα κάνω τις βόλτες μου παραλιακά στην Κατερίνη,ανοιχτό το αυτοκίνητο,παντα καθαρό και η σύζυγος με το λευκό φουλάρι της!
Λοιπόν,κάθε λογής ανθρωποειδή με τα κουβαδάκια τους προσπαθούν να μου ταράξουν την γαλήνη μου! Ο λόγος απλός,"προσπέρασα μια ΒΜW" το δικό μου τρέχει περισσότερο!!!
Τι να κάνουμε,έχει ελαττώματα ο νεοέλληνας!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beliris : 17-09-10 στις 15:59
halkida116mpack (17-09-10), Lefteris116 (18-09-10)
Όσο συνεχίζεται αυτό το θρεντ αρχίζουμε να περνάμε στην άλλη άκρη ... BMW η ανώτερη φυλή ! Εντάξει , χαλαρά ...ήρεμα ένα αμάξι είναι το ένα , ένα αμάξι είναι και το άλλο!
ghost-rider (17-09-10), PSDEDES (17-09-10)
Άρη...S8Nικό ανάγνωσμα.
Αρης σε απιστευτο λιβελογραφημα !!!
Δε φανταζεσαι ομως ποσο με εκφραζουν τα λογια σου!
"Το Audi είναι για τους ιθαγενείς που τρελαίνονται για πολύχρωμες χάντρες."
Δεν εχω λογια απλα προσκυναω στο κειμενο σου και ανεβαινεις ενα ακομα σκαλοπατι στην σκαλα της συμπαθειας και εκτιμησης μου.
(και ας το παιζεις ντροπαλουλης στις συναντησεις)![]()
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
S8N εγραψες!!απο εδω και περα εισαι black list για την audi
![]()