Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 13 από 13

Θέμα: Χ5 Δυστύχημα - Autobahn

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ σωστα Δημητρη !!
    Γιατι αυτο είναι το κράτος-προνοια, ενω αυτο που ζούμε ειναι το κρατος-μπαχαλο !!!
    Τραγικό παράδειγμα η καρμανιολα Κορινθου-Πατρων που με μεγαλο θρασος αποκαλουν Εθνικη Οδο.
    Αντωνη αυτο ακριβως ηταν ο δρομος που μου ηρθε στο μυαλο και το εγραψα αυτο.Με ειχε πιασει φρικη οταν πριν κανα χρονο κατεβαινα πατρα και εβλεπα ταμπελες ακριβως μετα τα διοδια να γραφουν "προσοχη σε 500μ θα σκοτωθειτε"

Rides
    1

Προεπιλογή

Απ οτι διαβαζω εγινε στον Β17 αυτοκινητοδρομο.Οι μεγαλοι εχουν ως αρχικο το Α οπως ο Α9 ,ο Α7 κλπ.Ο Β17 και οτι αλλο απο Β ειναι δευτερευων αλλα και παλι επρεπε να ειναι μικροτερο το οριο.Μιας και η εδρα μου στη γερμανια ειναι το Augsburg και πηγαινω σχεδον καθε μηνα σπανια βλεπεις τετοια ατυχηματα.Συνηθως τα περισοτερα ατυχηματα τα προκαλουν νταλικερηδες και ειναι καραμπολες γιατι εχει κινηση και ολοι πανε τρενακι.

Την εχω γλυτωσει στο τσακ μια φορα κανοντας τιμονια να αλλαξω λωριδα και σταθηκα τυχερος αφου δεν ερχοταν κανεις στην δεξια λωριδα.Οι μπροστινοι μου ειχαν αρχισει να σκανε ο ενας πανω στον αλλο και οι πισω μου ακολουθησαν το ιδιο τρενακι.Ακομα απορω πως την γλυτωσα.Εκει λογω σταθερης οδηγησης για ωρες και με κινηση το βαρετο σκηνικο κανει τους οδηγους ν αφαιρουνται κι ετσι δεν αργει να γινει η κεντα.

www.speedandstyle.gr

210 9850450
    697 9962302

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ότι έχουν κόψει τον ουρανό οι πυροσβέστες είναι 1000% σίγουρο, φανταστείτε τι γινόταν μέσα ......

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP