Σελίδα 18 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 816171819 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 171 έως 180 από 183

Θέμα: ΑΠΕΡΓΙΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ

Rides
    0

Προεπιλογή

Βγήκα και εγώ με τον υπόλοιπο λαό να βρω βενζίνη.. Μετά από 45 λεπτά και αφού δεν βρήκα πουθενά, είχα πολλά νεύρα...

Ότι δίκια και να έχουν τα έχουν χάσει. Να πάνε να αποκλείσουν το σπίτι του πολιτικού-παράγοντα ή όποιου άλλου τους έκανε ότι τους έκανε. Η δική μου τη βενζίνη και τα δικά μου νεύρα τι σας φταίνε? Δηλαδή αν εγώ παράγω γάλα, δικαιούμαι να κόψω από την αγορά το γάλα που δίνεις στο παιδί σου? Αν φτιαχνω φράκτες, να έρθω να βάλω έναν γύρω από το φορτηγό σου να μην μπορείς να πας στη δουλειά σου?

Άντε πια.. να μην σώσουν και πάρουν τίποτα απ'ότι ζητάνε, και άμα χρειαστούν ασθενοφόρο ή πυροσβεστική για το σπίτι τους, μακάρι να μην έχει βενζίνη να πάει.

ΕΙΧΑΝ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ και τα έχασαν μόνοι τους..Προσωπικά δεν είμαι πια μαζί τους, ούτε με κανέναν μάγκα που νομίζει ότι του ανήκει η ζωή μου..

2. The Following User Says Thank You to Konstantinos For This Useful Post:

oldcarskickass (13-09-10)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βγήκα και εγώ με τον υπόλοιπο λαό να βρω βενζίνη.. Μετά από 45 λεπτά και αφού δεν βρήκα πουθενά, είχα πολλά νεύρα...

Ότι δίκια και να έχουν τα έχουν χάσει. Να πάνε να αποκλείσουν το σπίτι του πολιτικού-παράγοντα ή όποιου άλλου τους έκανε ότι τους έκανε. Η δική μου τη βενζίνη και τα δικά μου νεύρα τι σας φταίνε? Δηλαδή αν εγώ παράγω γάλα, δικαιούμαι να κόψω από την αγορά το γάλα που δίνεις στο παιδί σου? Αν φτιαχνω φράκτες, να έρθω να βάλω έναν γύρω από το φορτηγό σου να μην μπορείς να πας στη δουλειά σου?

Άντε πια.. να μην σώσουν και πάρουν τίποτα απ'ότι ζητάνε, και άμα χρειαστούν ασθενοφόρο ή πυροσβεστική για το σπίτι τους, μακάρι να μην έχει βενζίνη να πάει.

ΕΙΧΑΝ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ και τα έχασαν μόνοι τους..Προσωπικά δεν είμαι πια μαζί τους, ούτε με κανέναν μάγκα που νομίζει ότι του ανήκει η ζωή μου..
    Αυτο ακριβως. Μολις μπηκα σπιτι, πρεπει να εχω χασει γυρω στις 5 ωρες σημερα, για να φουλαρω 2 αμαξια. Στο ενα βενζιναδικο περιμενα με τις ωρες (εγω και αλλοι τοσοι) και λιγο πριν φτασουμε λεει τελος, στο 2ο περιμενα παλι με τις ωρες γιατι κατι ******ηδες Ελληναρες εχουν μπερδεψει την σειρα με τη μπαντανοβουρτσα και μπαιναν σφηνα απο εναν παραδρομο. Αφου προλαβα να βαλω γιατι παλι τελειωνε..παλι καλα! Τελος, γυρναω σπιτι να γεμισω και της μανας μου, και παλι καλα που ενω ειχα σκοπο για Αργυρουπολη κλπ περναω τα λιμανακια και η BP που ηταν κλειστη το απογευμα, ειναι ανοιχτη με λιγη ουρα..γεμισε και αυτο.

Κορνα στη κορνα, βρισια στη βρισια, και σπασιμο νευρων για ολους. Φυσικα το φουλαρισμα εγινε σε αστρονομικες τιμες τυπου 1,499 κλπ. Αλλα ενταξει η τιμη παει στα κομματια, προσφορα και ζητηση ειναι..θα ανεβει.

Οπως λεει και ο Κωνσταντινος..
    "Άντε πια.. να μην σώσουν και πάρουν τίποτα απ'ότι ζητάνε, και άμα χρειαστούν ασθενοφόρο ή πυροσβεστική για το σπίτι τους, μακάρι να μην έχει βενζίνη να πάει."

Στο διαολο πια με τον καθε εκβιαστη στο μπουρδελο που ζουμε

ΥΓ: Ναι εχω νευρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε παιδια γουσταρετε να παμε να πιασουμε τον Θανο που ειναι νταλικερης και να τονε λιωσουμε στο ξυλο......και μετα να του φορεσουμε τις ροζ παντοφλες κολαρο...........ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!!!! ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ!!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

5. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

bill_m3 (13-09-10), PANOS-E60 (12-09-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδια γουσταρετε να παμε να πιασουμε τον Θανο που ειναι νταλικερης και να τονε λιωσουμε στο ξυλο......και μετα να του φορεσουμε τις ροζ παντοφλες κολαρο...........ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!!!! ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ!!!!
    Ροζ ειναι οι παντοφλες που εχει????

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μη τον κάψεις το χριστιανό, τσάμπα και βερεσέ ... το βλέπουν και spiders το forum Γιάννη !!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μη τον κάψεις το χριστιανό, τσάμπα και βερεσέ ... το βλέπουν και spiders το forum Γιάννη !!!
    Αφου σου λεω....νομιζω τον ειδα να τρεχει πισω απο εναν με μια ''μανελα''!!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

τελικα ειναι ωραια να κινεισαι με ΜΜΜ !!!!
    Τι να αγοραζω αυτοκινητο....
    απεργιες,βενζιναδικα,ακριβ εια,κλεψιμο στις μανικες,διοδια,κλειστοι δρομοι απο διαδηλωσεις,κυκλοφοριακο , εργα..................
    ασε μια χαρα ειναι χωρις αμαξι

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

10. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

aristent (12-09-10), oldcarskickass (13-09-10), Stathis (12-09-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

Αφου σου λεω....νομιζω τον ειδα να τρεχει πισω απο εναν με μια ''μανελα''!!!! .
    εγω αλλον βλεπω στο Δ.Σ. των φορτηγατζηδων...

12. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

katsaraios (12-09-10), Z4 DCT (13-09-10)

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτές τις ημέρες η λύση είναι ποδηλατάκι,κανεί και καλό στην Υγεία!!!
    ''One love three letters'' .....BMW

14. The Following User Says Thank You to ΦΑΝΗΣ For This Useful Post:

NickE60 (13-09-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ασ'το διάολο πια με τις συντεχνίες και τα κέφια τους που κρατάνε από τα @@ τον κοσμάκη...
    Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Έφαγα μισή ώρα κίνηση στην παραλιακή το απόγευμα λόγω ουράς σε βενζινάδικο (και χωρίς να θέλω να βάλω βενζίνη).
    Δεν είναι κατάσταση πια αυτή, όποιος γουστάρει κάνει ό,τι γουστάρει και δεν υπάρχει κράτος να προστατεύσει τον πολίτη. Έλεος πια!!!

Σελίδα 18 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 816171819 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP