Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 61

Θέμα: Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω παντως εχω δει σε ντοκιμαντερ οτι η επιθεση της 11-9 εχει πολλες πιθανοτητες να ηταν στημενη.

Μια τετοια επιθεση βολευε παααρα πολυ τους αμερικανους ωστε να βρουν αφορμη να κανουν πολεμο στην ανατολη.

Δηθεν για οπλα μαζικης καταστροφης. Ε μη χεσω... Εχουμε τους ειρηνιστες υπερανω ολων.

Παιζει να ειναι το μεγαλυτερο θεατρο που εχει παιχτει σε παγκοσμιο επιπεδο και το χειροτερο ειναι πως στους θεατες αρεσει αυτο το θεαμα. Ξερετε φυσικα τι ατομα ειχαν απολυθει απο διαφορα δημοσιογραφικα γραφεια αν δεν ακολουθουσαν την "αμερικανικη γραμμη".

Λυπαμαι δεν θα παρω. Τουλαχιστο για το πολιτικο κομματι.

Αυτους τους οποιους λυπαμαι και σεβομαι ειναι τους καθημερινους πολιτες της αμερικης που δε μας εχουν κανει τιποτα αλλα εμεις συνεχιζουμε να πιστευουμε οτι ειναι χαζοι. Προσωπικα δεν εχω τετοιο κομπλεξ, ομως η προπαγανδα εκει τους εχει κανει πλυση εγκεφαλου. Και δε φταινε κι ολας.

Ανθρωποι ειναι οπως ολοι εμεις. Την κουλτουρα τους δεν τη διαλεξαν. Εκει γεννηθηκαν αυτη την κουλτουρα πηραν.

Για τα θυματα δε μπορουμε να πουμε κατι παραπανω απο τα γνωστα... Παντα ο λαος την πληρωνει..

2. The Following User Says Thank You to Dimzan For This Useful Post:

Ptboul (13-09-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP