sympether with chiefτης
Αφιερωμενο σε σενα Γιαννη!!!!δες εδω ζωντανα στην εκθεση στο Παρισι!!!
https://www.youtube.com/watch?v=dUYA...yer_embedded#!
Τρελα...αρρωστια...ονειρο....π αραξενια......καταναλωτισμος ......περιεργεια.....λαλακεια... ..επειδηξη.........μαγκια.......οτ ι και να μου καταλογισει καποιος δε με νοιαζει καθολου.....ειναι ενα αμαξι που δεν θα μπορουσα ποτε μαλλον να το παω ουτε μεχρι το 5% των δυνατοτητων του, αλλα αν μου περισσευαν 300-350 χιλιαρικα θα το επερνα με κλειστα ματια!!!!!!![]()
manos///3 (04-10-10)
Z4 DCT (02-10-10)
Γιαννη εχω να σου πω κατι σημαντικο.Χτες μιλουσα στο τηλεφωνο μ εναν καλο μου φιλο που ζει εξω απο το μοναχο και το καλοκαιρι πηγαιναμε βολτες με το GT2 που εχει.Μιλαμε το πραμα ειναι τρελο.Και ξαφνικα εκει που τα λεγαμε μου αμολαει το παραμυθι.Νικος γουατ αρ γιου ντουινκ νεξτ μανθ?Τι εννοεις του λεω?Ερχεσαι στουτγγαρδη να παμε να παραλαβουμε το λευκο GT2RS που εχω παραγγειλει???? Εκανα να απαντησω κανα πενταλεπτο.Εισαι τρελλος του λεω.Εννοειται πως θα με παρεις τηλ και θ ανεβω πετωντας του απαντησα.Ετσι λοιπον αμα θες ελα μαζι μου να παμε μαζι να παθουμε οτι ειναι να παθουμε .Το εννοω και πιστευω πως δεν δινονται τετοιες ευκαιριες στον καθενα να βρεθει τοσο κοντα σ ενα τετοιο ονειρο.
Γιαννη αμα πας να μου πεις και μενα...εχω κατι επιταγες να σου δωσω...
Z4 DCT (02-10-10)