Αυτο που θα πω θα ακουστει πολυ ρατσιστικο αλλα θα το πω. Χιλιαδες παιδια πεθαινουν καθε μερα στην ινδια, την αιγυπτο, ουγκαντα και ενα καρο ακομα τριτοκοσμικες χωρες. Δηλαδη να ερθουν ολοι αυτοι στην ελλαδα και να σωθουν? Καλα για το πακισταν δεν το συζητω εκει οντως τους λυπαμαι. Και παλι ομως δε μπορουμε να τους σωσουμε. Εδω δε μπορουμε να βρουμε λυση να σωθουμε οι ιδιοι θα σωσουμε και τους αλλους??
Εγω εκνευριζομαι διοτι εχουν γινει τοσοι πολλοι και αναγκαστικα παρασιτουν. Ακομα και δουλεια να πιασουν , οσοι πιασουν απο αυτους, τα χρηματα τους οπως καλως ειπατε δε θα ανακυκλωθουν εδω. Εμεις πληρωνουμε κανονικα φορους και αυτοι τα εχουν ολα τσαμπα. Ειπαμε ειμαστε φιλοξενη χωρα αλλα οχι και να μας γ***σουν.
Απελαση δε μπορουμε να κανουμε προφανως. Ομως ας γινονται πλεον ελεγχοι και οσοι πιανονται παρανομα ας εχουν κυρωσεις. Εγω δηλαδη αν παω στην αμερικη και δεν εχω αδεια παραμονης και αλλα εγγραφα θα με αφησουν ετσι να περιπλανιεμαι? Στην αμερικη τους γυρνουσαν πισω αν θυμαστε, αλλα οσους εβαζαν τους κατεγραφαν. Στη γερμανια τα ξερετε επισης. Αιντε να τους αρχισουμε κι εμεις εδω στους ελεγχους και σους περιορισμους να δειτε αν θα κυκλοφορουν. Κατω στο κεντρο επικρατει το χαος. Η αναλογια ελληνων-αλλοδαπων ειναι 20-80.
περαστικα μας.
το μονο ευχαριστο στην υποθεση ειναι πως πλεον βλεπουν και οι ιδιοι οι αλλοδαποι οτι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα εδω περα. Μεχρι και οι αλβανοι πλεον δεν κατεβαινουν μαζικα οπως παλια. Τωρα οι υπολοιποι θα ξεπεσουν παλι παρασιτοντας με καθε τροπο.
Εγω θελω να δω ποτε θα ξεσπασει ανθρωποκυνηγητο. Αυτοι εχουν αρχισει και πεινανε... Συντομα θα αρχισουμε να πειναμε κι εμεις...