Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Θέμα: Πως σας φαινεται αυτο?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να τα διαχωρίσουμε πάντως, άλλο οι παράνομη μετανάστευση και άλλο η λατρεία στον Θεό τους.
    Το πρώτο με ενοχλεί και με προβληματίζει. Το 2ο με αφήνει αδιάφορο.
    Φαντάζομαι θα ενοχλούσε πολλούς ακόμα και αν ήταν όλοι αυτοί νόμιμοι.

Υ.Γ Πάντως τώρα που το σκέφτομαι, οι μουσουλμάνοι είναι απείρως πιο πρακτικοί απο "εμάς". Ενα κενό χώρο θέλουν, τα χαλάκια τους, βγάζουν τα παπούτσια τους και τα λένε με τον δικό τους.
    Αντιθέτως απο "εμάς" που χρειαζόμαστε, χρυσαφένεις διακοσμήσεις, αγιογραφίες, καντήλια, κεροστάσια, 2500 χιλιάδες εικόνες τριγύρω, παγκάρια φιλόπτωχου, ειδικός χώρος για τα τάματα, χώρος για λείψανα, χώρος για τίμια ξύλα, επιτάφειο, δεξιούς-αριστερούς ψάλτες, προθάλαμος ιερού, ιερό, 3-4 παππάδες, 2-3 καντηλανάφτες, παπαδοπαίδια, χώρος για τους επιτρόπους, γυναικονίτες, το γραφείο του chief-παππά κ.τ.λ
    Και μόνο που τα έγραψα κουράστηκα.....
    Εξηγούμαι και πάλι γιατί είναι λεπτό το θέμα. Να μείνουν όσοι είναι νόμιμοι. Ούτε 1 παράνομος. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Δεν με απασχολεί τι πιστεύουν ούτε τι ψηφίζουν (όσοι είναι νόμιμοι). Οι μόστρες με ενοχλούν στο κέντρο της πόλης. Υπάρχουν αλάνες γύρω από την πόλη όπου θα μπορούσαν γνήσια να προσευχηθούν και χωρίς έτοιμη συνέντευξη από τα ΜΜΕ..... είναι ξεκάθαρο ότι ζητάνε κάτι. Νομιμοποίηση και δικαίωμα ψήφου? Ειδικούς χώρους προσευχής? Δημοσιότητα ταυτόχρονα με την ιδέα να γίνει τζαμί το σημείο "0" στο Μανχάτταν?? Αντίδραση στην αντίδραση του καψίματος του κορανιού στη Νεα Υόρκη λόγω της ιδέας του τζαμιού? Το σίγουρο είναι ότι δεν τους αντέχουμε. Είναι αναγκαστική υιοθεσία. Σόρρυ, αλλά δεν μπορώ να τη δεχτώ, δεν έχω τη δυνατότητα, εδώ έχω δυσκολία να μεγαλώσω όπως εγώ θα ήθελα τα παιδιά μου και πιστεύω πως δεν την αντέχουν πάρα πολλοί από εμάς. Ας αφήσουμε κατά μέρους τις ιδεολογίες (που μας έφεραν εδώ) και ας δούμε κάποια στιγμή, έστω και μερικά χιλιοστά πριν το γκρεμό την πραγματικότητα. Το Μπαγκλαντές και η Ρουάντα και άλλες τριτοκοσμικές χώρες είναι σε καλύτερη μοίρα από εμάς σήμερα οικονομικά... αυτοί έχουν ανοδική τάση, εμείς καθοδική.

Θα μου πείτε ότι και οι Έλληνες υπήρξαν μετανάστες; Υπήρξαν και απέδιδαν και αποδίδουν τους φόρους που τους αναλογούν στο ακέραιο όπου κι αν έχουν εγκατασταθεί. Βοηθούν την οικονομία της χώρας όπου βρίσκονται, δεν την υποσκάπτουν, ούτε προκαλούν, ούτε σκοτώνουν, ούτε κλέβουν, ούτε ζητιανεύουν στους δρόμους. Σε κάθε περίπτωση, ότι θέλει η μειοψηφία θα γίνει, όπως γίνεται πάντα σε αυτή τη δημοκρατική χώρα, αρκεί να έχεις την βοήθεια των μέσων για να περνάει η προπαγάνδα....

Ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών έχει δηλώσει άθεος. Οκ, δεν θα τον κατηγορήσω καθόλου για αυτό. Τη στιγμή που δηλώνεις άθεος όμως και πιστεύεις ότι οι θρησκείες είναι εκμετάλλευση της ψυχής και υποβάθμιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, μην υποστηρίζεις ότι κάποιοι άλλοι έχουν δικαίωμα να προσεύχονται στο Θεό τους μπροστά στις κάμερες στο κέντρο της πόλης...

Όσο για τα Ιεροσόλυμα που ειπώθηκε, αυτό είναι τύχη, τους έχουμε κάνει πλούσιους εκεί, ειδικά οι Έλληνες που πηγαίνουν εκεί και προσεύχονται... τι σχέση έχει με τους παραπάνω αυτό?? Δεν βρίσκω τίποτα κοινό..

2. The Following 3 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Dimzan (11-09-10), Nino (11-09-10), PANOS-E60 (11-09-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP