Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Θέμα: Πως σας φαινεται αυτο?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    .
    Ας δουμε το πραγματικο προβλημα των μεταναστων και μη μπαινουμε στο τριπακι του ρατσισμου.
    Το πιο ευκολο πραγμα σημερα ειναι να εισαι ρατσιστης.
    Εχει μιλησει κανεις με αυτους τους ανθρωπους που παρατησαν πατριδες και οικογενειες και εκαναν χιλιαδες χλμ,οχι με τη BMW τους αλλα στο κοντεινερ ενος δουλεμπορου?
    ελατε λιγο στη θεση καποιου απο αυτους τους ανθρωπους εστω και για 10 λεπτα και μετα τα ξαναλεμε
    και εμεις πηγαμε μεταναστες και μεναμε 7 νομα σε ενα δωμα.. αλλα ειχαμε τα ματια χαμηλα και τα χερια πιο κοντα!!! και οι περισσοτεροι τιμουσαμε το ψωμι που τρωγαμε...για αυτο στο τελος το δρομο τον γυρισαμε με bmw...

2. The Following 5 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Konstantinos (11-09-10), NickE60 (11-09-10), PANOS-E60 (11-09-10), sierra (11-09-10), z3 2.2 (11-09-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    και εμεις πηγαμε μεταναστες και μεναμε 7 νομα σε ενα δωμα.. αλλα ειχαμε τα ματια χαμηλα και τα χερια πιο κοντα!!! και οι περισσοτεροι τιμουσαμε το ψωμι που τρωγαμε...για αυτο στο τελος το δρομο τον γυρισαμε με bmw...
    Σωστο και αυτο Γιαννη.
    Δε συγκρινω ομως τους μεταναστες,σιγουρα υπηρξαν ομως και Ελληνες "λουλουδια" ετσι,απλα λεω οτι δεν πρεπει να γινομαστε ακραιοι ρατσιστες.
    Και μενα μου τη σπανε απιστευτα καποιοι "μεταναστες" που πλεον εχουν και υφος,αλλα προσπαθω να μην ειμαι ρατσιστης.
    Γνωρισα και συζητησα πολυ με την κοπελα που δουλευει στο συνεργειο που καθαριζουν στη δουλεια μου.
    Την λεγαν Ζοριανα που σημαινει αστερι στα ουκρανικα.
    Η συντομη ιστορια της παει καπως ετσι...
    Παιδοψυχολογος,εργαζομενη σε δημοσιο δημοτικο σχολειο,αλκολικος συζηγος και ξυλο,απιστευτα χαμηλοι μισθοι και τελος απολυση.δεν ειχε λαφτα να φαει στην κυριολεξια.
    τωρα καθαριζει περιφανα γραφεια και τουαλετες.

Το μονο που λεω λοιπον ειναι να μην ειμαστε πολυ σκληροι χωρις λογο.
    Για τους εγκληματιες μεταναστες η αποψη μου ειναι "πακετο στην πατριδα τους" (τωρα το "πακετο" παρτε το οπως θελετε)
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP