Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Θέμα: ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας το οργανώσουμε λοιπόν. Ένας στα Βόρεια και ένας στα Νότια.
    Αν ημουν αθηνα πολυ ευχαριστως να το κανονιζα εγω.....τωρα επειδη ειναι κατι που εχει ενα καποιο τρεξιμο και αν γινοταν θα επρεπε λογικα να γινει επισημα ειναι κατι που σηκωνει συζητηση, αλλα σε τετοιες περιπτωσεις οι συζητησεις ειναι χασιμο χρονου.....οποτε....

Εγω ο μονος λογος που το εβαλα ειναι γιατι με συγκινησε παρα πολυ η κατασταση αυτη, και απο μονος μου ξερω τι θελω να κανω....απλα εστω και καποιος αλλος να παρακινηθει ειναι μια πολυ μεγαλη βαηθεια......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ θέλω ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ιντερνετικές αποδείξεις ότι το όνομα του λογαριασμού του δικαιούχου είναι ή του μεγάλου παιδιού ή έστω κάποιου κοντινού συγγενή.

Αλλιώς τα βρίσκω ως π#π@ριές, και συγνώμη για το ύφος, αλλά έτσι έδωσα και χρήματα στο λογαριασμό για τις φωτιές το 2007 και αυτά κατέληξαν αλλού ντ αλλού.

Ώπα άκυρο, τώρα είδα το τελευταίο κομμάτι, ζητώ συγνώμη,αλλά το θεωρώ άνανδρο να σβήσω το μήνυμα.

3. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Z4 DCT (10-09-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ θέλω ΕΜΠΡΑΚΤΕΣ ιντερνετικές αποδείξεις ότι το όνομα του λογαριασμού του δικαιούχου είναι ή του μεγάλου παιδιού ή έστω κάποιου κοντινού συγγενή.

Αλλιώς τα βρίσκω ως π#π@ριές, και συγνώμη για το ύφος, αλλά έτσι έδωσα και χρήματα στο λογαριασμό για τις φωτιές το 2007 και αυτά κατέληξαν αλλού ντ αλλού.

Ώπα άκυρο, τώρα είδα το τελευταίο κομμάτι, ζητώ συγνώμη,αλλά το θεωρώ άνανδρο να σβήσω το μήνυμα.
    Δεν τρεχει τιποτα, εχουν δει πολλα τα ματια μας
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP