Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 30

Θέμα: ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

οι ημιυπαιθριοι ειναι μια γαγγραινα που ειναι γνωστοι και στους εργολαβους και στη κυβερνηση και στους αγοραστες.
    εκ πρωτης φταιμε εμεις που το δεχτηκαμε.
    ΟΜΩΣ.μια και που εσυ πλεον βρισκεσαι μεσα στο προβλημα,το συνετοτερο ειναι να τρεναρεις οσο το δυνατον περισσοτερο την πληρωμη των....γαμησιατικων τα λεω εγω(παντα με την καλη εννοια!!!!!!)μπας και βγει καποια ακρη σε καποιο απο τα χιλιαδες νομοσχεδια που εχουν κατατεθει για το θεμα...τρεναρε το παντως και μην πας να δωσεις τα χρηματα κατ ευθειαν με τη σκεψη οτι τουλαχιστον θα γλυτωσω.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι ημιυπαιθριοι ειναι μια γαγγραινα που ειναι γνωστοι και στους εργολαβους και στη κυβερνηση και στους αγοραστες.
    εκ πρωτης φταιμε εμεις που το δεχτηκαμε.
    ΟΜΩΣ.μια και που εσυ πλεον βρισκεσαι μεσα στο προβλημα,το συνετοτερο ειναι να τρεναρεις οσο το δυνατον περισσοτερο την πληρωμη των....γαμησιατικων τα λεω εγω(παντα με την καλη εννοια!!!!!!)μπας και βγει καποια ακρη σε καποιο απο τα χιλιαδες νομοσχεδια που εχουν κατατεθει για το θεμα...τρεναρε το παντως και μην πας να δωσεις τα χρηματα κατ ευθειαν με τη σκεψη οτι τουλαχιστον θα γλυτωσω.
    Κοιτα και γω ειμαι αυτης της αποψης πανω σε αυτο το θεμα
    Αν και σαν ανθρωπος δεν θελω με τιποτα να κανω τις δουλειες μου τελευταια στιγμη, σε οτι εχει να κανει με νομο αυτης της κυβερνησης θα το κανω τελευταιος λογο του οτι δεν ειναι συνεπης και επομενος υπαρχει και ενα θεμε μην αλλαξουν τιποτα στο τελος......
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP