Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο kplc16 με μια γυναικα και δυο κορες εφικτο ειναι για μενα μια δευτερη επισκεψη(παλι τουριστικη) στη Κυπρο. άρα τουριστική επίσκεψη στην κύπρο και ανοικίαση σι ες ελ για να κυκλοφορείς. αν και δεν το συνιστώ. γιατί δεν έχει πλοήγηση...
sympether with chiefτης _________________________________________________ ///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Το εβαλα σημερα στην ζυγαριά. 1400 κιλα χωρις καυσιμα.
alexk (08-11-10)
Αρχικό μήνυμα απο chief Το εβαλα σημερα στην ζυγαριά. 1400 κιλα χωρις καυσιμα. εμενα φιλε μου ειναι 1530 με λαμπακι αναμενο βγαλμενα πισω καθισματα κ 18αρεσ ζαντεσ.οπωσ ειμουν στα σερρεσ...πολυ καλα εισαι.......
Αρχικό μήνυμα απο chief Το εβαλα σημερα στην ζυγαριά. 1400 κιλα χωρις καυσιμα. Προφανώς τα 1380 κιλά που ανακοινώνει η BMW είναι χωρίς Α/C και ραδιόφωνο?
Αρχικό μήνυμα απο psilos2010 Προφανώς τα 1380 κιλά που ανακοινώνει η BMW είναι χωρίς Α/C και ραδιόφωνο? Ετσι ειναι. Το δικο μου εχει και ραδιοφωνο και a/c.
Αρχικό μήνυμα απο chief Ετσι ειναι. Το δικο μου εχει και ραδιοφωνο και a/c. To δικο μου σε λιγο δε θα εχει ουτε a/c ....χιχιχιχιχιχι Σεφ τα κιλα σου ειναι ΟΚ!!! (εγω ημουν 1415!)
Κανονισμός του Φόρουμ