Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: οι δρομοι στη Κυπρο

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσον αφορα τον σεβασμο στους πεζους μπορω να πω οτι υπαρχει. Επειδη εμας η νομοθεσια μας εγινε συμφονα με τον αγγλικο κωδικα οδικης κυκλοφοριας υπαρχουν καποιες διαφορες εν συγκριση με την Ελλαδα.
    Για παραδειγμα ειναι υποχρεωμενος ο οδηγος να σταματησει οταν πεζος ειναι στο πεζοδρομειο στο υψος διαβασης πεζων. Επισης σε κυκλικό κομβο προτερεοτητα εχει το αμαξι που βρισκεται μεσα στο κυκλικό και ειναι υποχρεωμένο το οχημα που θελει να μπει επι του κυκλικού κόμβου να περιμένει.

Θανατηφορα ατυχηματα εχουμε περιπου καμια 30αρια καθε χρονο ως επι το πλειστον μεθυσμενοι και τουριστες ή αλλοδαποί.
    Κοινως καμια απολυτως σχεση με τη χωρα που δοξασε τον Καραγκιοζη και τον μιμηθηκε σε ολα του τα χαρισματα και δραστηριοτητες σε σημειο που να αριθμει πλεον 11,000,000 καραγκιοζακια...
    Στο κεντρο της Αθηνας προσπαθω να διασχισω ενα δρομο με το αμαξιδιο και κανενα μουλαρι δε σταματαει.....μαλιστα οταν πιανει κοκκινο το φαναρι φροντιζουν να σταματανε ακριβως μπροστα μου ετσι ωστε να μου φραζουν το δρομο........και οταν οδηγουσα αυτοκινητα και μοτοσυκλεττες και σταματαγα στις διαβασεις των πεζων παραχωροντας προτεραιοτητα παντα μου κορναραν απο πισω διοτι ως γνωστον ο Ελληνας βιαζεται και κανεις πεζος δεν εχει δικαιωμα να μπει εμποδιο στο δρομο του.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 08-09-10 στις 11:45

2. The Following 3 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

m-power_01 (08-09-10), manos///3 (08-09-10), Thomelef (08-09-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP