καλο το χερι.δεν πρεπει να γινονται τετοια σε ανοικτους δημοσιους δρομους γιατι πληθαινουν τα εκκλησακια
καλο το χερι.δεν πρεπει να γινονται τετοια σε ανοικτους δημοσιους δρομους γιατι πληθαινουν τα εκκλησακια
Που το ξεθαψατε αυτο βρε?Παει σχεδον μια πενταετια που ειχαμε κανει την παρουσιαση στο XL.Πολυ καννιβαλικο το βιντεακι για γυρισμα στο δρομο.Και να φανταστειτε οτι ειχανε βαλει και ατομα να κανουν σημα οτι ο δρομος ειναι ελευθερος.Οτι να ναι λεμε.
Οτι και να πειτε εχετε δικιο.Ειναι απαραδεκτο το δεχομαι.Αλλα ολοι μας εχουμε κανει ανωριμοτητες καποια στιγμη στο παρελθον.Φυσικα δεν θα εκανα κατι αναλογο τωρα που εχω και δυο παιδια και τα βλεπω αλλιως τα πραγματα.
alexk (06-09-10), alexm (07-09-10), bill_m3 (06-09-10), gant (06-09-10), georggge46 (06-09-10), Gregory_///M (07-09-10), Lambros46 (06-09-10), NickE60 (12-09-10), nikos ///M (07-09-10), nikos-Mpacket (07-09-10), Stathis (06-09-10), Thomelef (07-09-10), z3 2.2 (06-09-10), zannis (07-09-10), Κωνσταντίνος (06-09-10)
Εγώ πάντως όσες φορές έχω μπει με το Νικόλα συνοδηγός και κάνει ταρζανιές, δε νιώθω κανένα μα κανένα άγχος. Και δε νιώθω καθόλου άνετα στη διπλανή θέση με οποιονδήποτε στο τιμόνι.
Πρέπει να πας για εξομολόγηση τέκνον μου.
λοιπόν...
επειδή είμαι άτομο που δεν μου αρέσει να κρυβομαι πίσω απο το δάχτυλο μου, θα πώ αυτά
και τελειώνω., γιατί ούτε απο σπόντες καταλαβαίνω, ούτε φοβάμαι να πώ και να παραδεχθώ
ότι έχω κάνει μ@λ@κί@.
νίκο δεν ξέρω τι πρόλαβες και διάβασες απο το θρεντ με το συγκεκριμένο βίντεο που
σήκωσα, αλλά είχα και κάποιους σχολιασμούς που εγώ ο ίδιος ζήτησα να σβηστούν.
δυστηχώς αφού έγραψα κατάλαβα πως είσουν εσύ.
αυτό δεν σημαίνει πως επικροτώ το θέμα του βίντεο ή τις συνθήκες με τις οποίες
γυρίστικε, απλά κάποιες λέξεις μου δεν ήταν κόσμιες και ζητώ συγνώμη.
αν πάλι δεν πρόλαβες να διαβάσεις μείνε σε αυτό το μύνημα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 06-09-10 στις 21:56
sympether with chiefτης
Όσο χεράς και να είσαι (γενικά απευθύνομαι όχι στον Νίκο), θέλει προσοχή και αποφυγή τέτοιας οδήγησης σε δρόμους στενούς που κινούνται και άλλοι και μάλιστα αντιθέτως.
Παιδιά πολλές φορές πάει η στάμνα στο νερό αλλά μία σπάει.
Εχω γνωστό παλιό αγωνιζόμενο που είναι χρόνια σε αναπηρικό όταν καρφώθηκε σε δένδρο με καντετ GTE.
Τέσπα, εδώ ο Νίκος πολύ cool, φαίνεται πόσο καλά κατέχει την τέχνη.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
georggge46 (07-09-10)