Σελίδα 59 από 61 ΠρώτηΠρώτη ... 9495758596061 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 581 έως 590 από 603

Θέμα: iPhone - Γενική συζήτηση

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    τριχες γραφει ο ανθρωπος, πληρης αγνοια...

σε περιπτωσεις νερου βυθιζουμε οσο πιο γρηγορα μπορουμε (οχι μετα απο 1-2 μερες διοτι το θαλασσινο νερο οξειδωνει την πλακετα ταχυτατα) σε ισοπροπυλικη αλκοολη.
    ειναι το "οινοπνευμα" περιεκτικοτητας 100% αλκοολ (τα κοινα ειναι 92-95%)...

το υγρο αυτο το προμηθευστε σε συσκευασια λιτρου απο καταστηματα μοντελισμου, φαρμακεια κλπ με τιμη 15-20 ευρω (δεν ειναι φθηνο)...

αφηνουμε για λιγο μεσα τη βρεγμενη συσκευη ωστε να ξεπλυθει παντου και να φυγουν τα αλατια και ακολουθως την αφηνουμε να στεγνωσει.

αν προλαβουμε και κανουμε τη διαδικασια πολυ συντομα ειναι πολυ πιθανο να γλιτωσουμε τον καθαρισμο απο επαγγελματια.
    επισεις με την ισοπροπανολη που αναφερει ο σταθης μεγαλη προσοχη στις αναθυμιασεις που προκαλουν ναυτια και εντονη ζαλη.
    Βαζουμε και βγαζουμε το κινητο παντα με γαντια και με μακρια το προσωπο.Μετα καπακι γιατι εξατμιζεται και ευκολα!

2. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

bimmer-corfu (05-09-10)

Περιοχή
    Corfu
    Rides
    1

Προεπιλογή

παίδες τα iphone πχ απο ΗΠΑ έχουν κάνα πρόβλημα με την ανάγνωση και επεξεργασία Ελληνικών στις επαφές?
    Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

πιο πιθανο ειναι να μου πεσει κανα ποτηρι νερο -καφες κλπ πανω στο τηλεφωνο παρα μεσα στη θαλασσα το τηλεφωνο(μιας και το σκαφος λογω νεων μετρων το αφησα χαχαχαχα)Οταν περασει η κριση θα παρω ενα cruiser και δεν θα εχω τετοια προβληματα
    Ειναι που ειναι εκνευριστικη η προσοχη με την οποια πρεπει να του φερεσαι ε δεν θα δημιουργησουμε κιολας "καρδιοαναπνευστικη ομαδα μεσα στο σπιτι" που μολις χτυπησει code blue να τρεξουν ολοι να αναζωογονησουν το παλιομηλο... αμα συμβει,συνεβηκε ε δεν θα παιζουμε και με τα στεφανιαια μας για το τηλεφωνο.

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    σκεφτεσαι οταν στο φερει να πληρωνεις για τις εφαρμογες ή να το σπασεις????

Αν εισαι της νομιμης και ακριβης οδου απλα της λες να βαλει μια καρτα στο αμερικα και να στο ενεργοποιησει.

Kανονικα πρεπει να στο στειλει ετοιμο, να κανεις restore και set up as new μαζι με ενα account στο itunes, μετα unlock για τους ελληνικους carriers και μετα κανεις ενα slide to jailbreak και τελος.
    Χρηστο θελω να πληρωσω μια φορα που θα το παρω και να μην ξαναπληρωσω για τιποτε αλλο,αρα θα πρεπει να το σπασουμε.

Εκει ειναι που εχω την απορια,τους λεει οτι θα ερχετε και Ελλαδα και το ρυθμιζουν αυτοι η μου το στελνει και το κανουμε εδω;

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπαρχει πιθανοτητα να μου στειλει μια φιλη απο Αμερικη οπου κανει το μαστερ της ενα i phone 3gs ή 4.Αυτο θα δουλεψει εδω στην Ελλαδα;Μηπως να τους πει οτι ταξιδευει και πως θα ερθει Ελλαδα και χρειαζετε το τηλεφωνο;

Δωστε μου παρακαλω τα φωτα σας για να ξερω τι να της πω,αν τελικα κανω την κινηση.
    τι τιμη εχει στην αμερικη το 4?

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη δεν ξερω αλλα μπορω μεσα στην εβδομαδα να μαθω.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιαννη δεν ξερω αλλα μπορω μεσα στην εβδομαδα να μαθω.
    οταν μαθεις στειλε μου ενα pm σε παρακαλω!!

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    επισεις με την ισοπροπανολη που αναφερει ο σταθης μεγαλη προσοχη στις αναθυμιασεις που προκαλουν ναυτια και εντονη ζαλη.
    Βαζουμε και βγαζουμε το κινητο παντα με γαντια και με μακρια το προσωπο.Μετα καπακι γιατι εξατμιζεται και ευκολα!
    δεν ισχυει αυτο, καμια ναυτια και ζαλη δεν προκαλουν οι "αναθυμιασεις".
    ουτε εχει τιποτα σοβαρες αναθυμιασεις, καθαρο οινοπνευμα ειναι με λιγο πιο εντονη μυρωδια, δεν ειναι νιτρογλυκερινη...

ουτε γαντια χρειαζονται ουτε εχει προβλημα αν πεσει στο προσωπο... ποιος στα ειπε αυτα χρηστο?
    χρονια το δουλευα το υγρο αυτο και δεν χρησιμοποιησα ποτε γαντια...
    αντιθετα το εβαζα και στα χερια μου καμια φορα ως απολυμαντικο οταν περισευε λιγο πριν πεταξω το μπουκαλι...

το μονο σωστο ειναι οτι εξατμιζεται πιο γρηγορα απο το οινοπνευμα οταν βρισκεται σε μικρη συγκεντρωση...

Rides
    2

Προεπιλογή

Υπαρχει πιθανοτητα να μου στειλει μια φιλη απο Αμερικη οπου κανει το μαστερ της ενα i phone 3gs ή 4.Αυτο θα δουλεψει εδω στην Ελλαδα;Μηπως να τους πει οτι ταξιδευει και πως θα ερθει Ελλαδα και χρειαζετε το τηλεφωνο;

Δωστε μου παρακαλω τα φωτα σας για να ξερω τι να της πω,αν τελικα κανω την κινηση.
    τα iphone απο την αμερικη εχουμε πει πολλες φορες οτι ειναι κλειδωμενα και δεν καλυπτονται απο την πανευρωπαϊκη εγγυηση που εχει καθε προϊον που κυκλοφορει στη χωρα μας.

μπορεις να το ξεκλειδωσεις μονος σου εδω με τα απαραιτητα λογισμικα που κυκλοφορουν στο νετ.
    απλα καθε φορα που θα βγαινει νεα αναβαθμιση θα χρειαζεται να κανεις ολη τη διαδικασια απο την αρχη αν θες να αναβαθμισεις.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τοσο απλο: https://store.apple.com/us/browse/ho...gxNTgzMzY#faqs

Can I buy an iPhone without an AT&T contract?

No. iPhone requires a two-year AT&T wireless service contract.
    https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...&postcount=531

11. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

BILL007 (05-09-10), nikos-Mpacket (05-09-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

την τιμη των 199 δολαριων την ηξερα και εγω,αυτο που δεν ημουν σιγουρος ειναι εαν υπαρχει δυνατοτητα αγορας χωρις την συνδεση της ΑΤΤ!!! για αυτο και ρωταω? απο οτι φαινεται ομως "ανθραξ ο χρυσος"
    η τιμη στην Ελλαδα ειναι 659ευρω για το 16αρι (αν και το ειδα και αλλου κατα 30 ευρω φθηνοτερα)https://www.vodafone.gr/portal/clien...s-42099.action

Αυτο που παρατηρω παντως ειναι οτι πλεον υπαρχει iphone4 16 και 32 και 3gs 8αρι με διαφορα απο το 4 120 ευρω!
    το 3gs 16αρι και 32αρι που πηγε οεο?

Σελίδα 59 από 61 ΠρώτηΠρώτη ... 9495758596061 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP