Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Σκεφτεσαι οτι σκεφτoμαι βλεπω . . . εεχεχεχεχεχ το βοριο κλιμα βλεπεις!!!!!! εμεθα οτι εχεις κανει μια καλη αγορα σε ζαντες 19αρες.....αληθευει?????
[SIGPIC][/SIGPIC]www.olympicapartments.gr www.olympic-studios.gr www.anemos-pizza.gr
Αρχικό μήνυμα απο scania124 εεχεχεχεχεχ το βοριο κλιμα βλεπεις!!!!!! εμεθα οτι εχεις κανει μια καλη αγορα σε ζαντες 19αρες.....αληθευει????? Tις χαιδευω Θανο μου . . . Σπανιο κοματι ειδικη παραγγελια . . . Ελα να τις ριξεις μια ματια . . .
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Tις χαιδευω Θανο μου . . . Σπανιο κοματι ειδικη παραγγελια . . . Ελα να τις ριξεις μια ματια . . . αμα τις δω θα αρρωστησω.....και ξες πως θα γινω καλα????/ μονο αμα τις βαλω πανω!!!! αχχχχχχχχχχ δεν βλεπω να γλυτωνω στο τελος και θα τις βαλω τις 19αρες!!!!
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Tις χαιδευω Θανο μου . . . Σπανιο κοματι ειδικη παραγγελια . . . Ελα να τις ριξεις μια ματια . . . ααααααα ξεχασα τελος του μηνα θα τα πουμε απο κοντα!!!!!!
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Tις χαιδευω Θανο μου . . . Σπανιο κοματι ειδικη παραγγελια . . . Ελα να τις ριξεις μια ματια . . . Μήπως να βλέπαμε καμιά φωτό...? ε??
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Tις χαιδευω Θανο μου . . . Σπανιο κοματι ειδικη παραγγελια . . . Ελα να τις ριξεις μια ματια . . . βαλε φωτο χρηστο! τις εβαλες στο αμαξι? την τριτη θα τις δουμε?
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ