κοίτα μέχρι να σιγουρευτούν τα λεφτά τις deutche bank και τον γαλλικών τραπεζών θα είμαστε ευρώπη.όταν θα εξασφαλιστούν οι διασώστες μας τότε μάλλον θα βγούμε από το ευρώ γιατί είμαστε ένα βαρίδιο κύριος λόγο εμπιστοσύνης σ αυτούς. οικονομικά "ειναστε" γύρο στο 1% τις οικονομίας του euro οποτε σιγά τα αυγά .
τώρα το δντ πρότεινε και άλλες αυξήσεις στο φπα και περαιτέρω μείωση τις κατανάλωσης σε μια περίεργη εσωστρεφή οικονομία με μεγάλο ιδιωτικό τομέα "μικροεπαγκελαμτιον" ; που τρέφονται στην ουσία από τον υπερκαταναλωτισμό μονο. οι δικοί μας ξέροντας ότι δεν θα τα πάρουν τα αναμενόμενα έσοδα είπαν να ποντάρουν σε κάτι πιο βασικό .κανεις δεν θέλει να κρυώνει το χειμώνα .
όσο για το γνωστό λεφτά υπάρχουν δεν θέλω ου . νοήμονες άνθωποι είμαστε και οι περισσότεροι ξέραμε ότι ήταν απλός λόγια του αέρα (ποτε δεν έχω ακούσει δικαιολόγηση από "ελλινινα" πολιτικο) .τι ποσοστό πήρε το πασοκ πέρυσι?
ο ανδριανόπουλος είχε εν μέρει δίκιο: και οι έλληνες πολίτες φάγανε τα λεφτά .είτε με επιδόματα αστεία ,είτα με "μικροφοροδιαφυγι" και άλλους χίλιους δυο τρόπους. και φυσικά και οι μεγαλοκαρχαρίες ήταν πιο ήρεμοι γιατί μέχρι ένα σημείο έχουν κάνει συνενοχους ένα μεγάλο ποσοστό από τους έλληνες αφήνοτνας τους να κλέβουν η να εκμεταλλεύονται (πείτε το όπως θέλετε ) τα ψίχουλα που έμεναν.
ειλικρινά αν δεν δω λευκό ισα με 60% σ αυτές τις εκλογές (και όχι αποχη που εξαιτίας του συστήματος μας δίνει την υπεροχη στο πρώτο κόμμα ) δεν θέλω να xanaakouso τίποτα για το ότι μας κάνουν και κόβουν και τα λοιπά . εμείς διαλέγουμε και παίρνουμε και αποδειδειγμένα πια διαλέγαμε μια τσαντούλα louis βιτόν υποθηκεύοντας 3 γενιές μπροστά .
και μην τυχόν μου πείτε για υγεία και παιδιά και ισονομία .ο μαντέλης μέσα είναι? ot τσοχατζόπουλος με τα 95 διαμερίσματα στο salonika που δεν έχει και πόθεν έσχες γι αυτά . οι άλλοι του βατοπεδίου τις siemens,του χρηματιστηρίου?