Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 78

Θέμα: E36 M3 transplant project

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μπραβο Μανο !!!

Rides
    0

Προεπιλογή

στειλε μου με p.m. αν θελεις μια τιμη για οτι σου εχει περισεψει απο ανταλακτικα....

Rides
    1

Προεπιλογή

λοιπον,μολις γυρισα με το αμαξι απ το συνεργειο.δεν εχουμε τελειωσει ακομα,το βγαλαμε ομως δοκιμαστικα να κινηθει λιγο το σκ να ξεμπουκωσει και απο βδομαδα παλι μεσα να ολοκληρωσουμε.

οσον αφορα το θεμα γκαζι ενταξει,σε σχεση με πριν μου φαινεται οτι οδηγαω πυραυλο!στα ψηλα το αμαξι πριονιζει!εχουμε ομως μια ενσταση στα χαμηλα μιας και το αμαξι εκει δεν συμπεριφερεται σαν ενα καθαροαιμο m3.εκει θα κινηθουμε τωρα να δουμε σε τι οφειλεται.

μετρησαμε συμπιεση το πρωι και ηταν μια χαρα.το μυαλο μας παει στα μπεκ οπου θα κανουμε καθαρισμο την δευτερα.μετα εγω υποψιαζομαι τρομπα βενζινης.τα παιδια στο συνεργειο μου ειπαν να το κινησω (να του πιω το αιμα δηλαδη) μηπως φταιει και η ακινησια και προσαρμοστει λιγο ο εγκεφαλος.

και το αλλο θεμα που προεκυψε ειναι ο συμπλεκτης.παιρνει με δυσκολια τις ταχυτητες και αποσυμπλεκει με το που τραβηξεις το ποδι σου.δεν συμπλεκει καλα με λιγα λογια και φοβαμαι μην τον παρω στο χερι μεχρι την δευτερα!

αυτα τα ολιγα απο μενα και καλα ξεμπερδεματα μου ευχομαι!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP