oldcarskickass (04-09-10)
individual (04-09-10)
Σορρυ παιδιά, το ξέρω ότι είναι λάθος και ότι είμαι σε αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω κόμματα-επιχειρήσεις που επιδοτούνται και επιχορηγούνται από εμάς με τρελά ποσά για να λειτουργήσουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό για το που ξοδεύουν τα ποσά που παίρνουν από τα δημόσια ταμεία κάθε χρόνο. Αν τους αρέσει πολύ αυτό που κάνουν ας ενισχύσουν τα κόμματα από την τσέπη τους. Έτσι κι αλλιώς, όσοι κάνουν κουμάντο σε όλα τα κόμματα, ή επιχειρηματίες είναι, ή πολίτες που διαθέτουν (ποιος ξέρει πως) τεράστιες περιουσίες, ή έχουν τεράστια εισοδήματα (χωρίς τα μαύρα), παίρνουν και τους υψηλότερους μισθούς του Δημοσίου- κοντα στα 10χιλιάρικα το μήνα (χωρίς τα έξτρα) ...δεξιά κι αριστερά. Ας σταματήσουν να δανείζονται από εμάς για να λειτουργήσουν για να τους ψηφίσω.
Αποχή για εμένα από τη βρώμα και τη δυσωδία κι ας ξέρω ότι δεν βγάζει πουθενά. Θέλω να δουν ξεκάθαρα ότι δεν τους υπολογίζει κανείς πλέον..
oldcarskickass (04-09-10)
Προσέξτε τις προεκλογικές εξαγγελίες !!!
Για να θυμόμαστε τι ακούγαμε πρίν (ακριβώς) ενα χρόνο !!!
https://www.youtube.com/watch?v=vb3WiQ809bM
καλα ρε Αντωνη ,σημερα που γιορταζουνε τα γενεθλια βαζεις τετοια βιντεο????
Ακουω τωρα τον ΓΑΠ να μιλαει σε καμια 10 χιλιαδες χειροκροτητες και δεν ξερω να γελασω,να κλαψω,η να πεταξω την τηλεοραση σε κανα φωταγωγο!!!
Ντροπη ρε παιδια μην τους χαλατε τις γιορτες και τα τσιμπουσια
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"