individual (04-09-10)
Σορρυ παιδιά, το ξέρω ότι είναι λάθος και ότι είμαι σε αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω κόμματα-επιχειρήσεις που επιδοτούνται και επιχορηγούνται από εμάς με τρελά ποσά για να λειτουργήσουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό για το που ξοδεύουν τα ποσά που παίρνουν από τα δημόσια ταμεία κάθε χρόνο. Αν τους αρέσει πολύ αυτό που κάνουν ας ενισχύσουν τα κόμματα από την τσέπη τους. Έτσι κι αλλιώς, όσοι κάνουν κουμάντο σε όλα τα κόμματα, ή επιχειρηματίες είναι, ή πολίτες που διαθέτουν (ποιος ξέρει πως) τεράστιες περιουσίες, ή έχουν τεράστια εισοδήματα (χωρίς τα μαύρα), παίρνουν και τους υψηλότερους μισθούς του Δημοσίου- κοντα στα 10χιλιάρικα το μήνα (χωρίς τα έξτρα) ...δεξιά κι αριστερά. Ας σταματήσουν να δανείζονται από εμάς για να λειτουργήσουν για να τους ψηφίσω.
Αποχή για εμένα από τη βρώμα και τη δυσωδία κι ας ξέρω ότι δεν βγάζει πουθενά. Θέλω να δουν ξεκάθαρα ότι δεν τους υπολογίζει κανείς πλέον..
oldcarskickass (04-09-10)
Δεν έχουν καταλάβει (οι άχρηστοι) ότι έχουν χάσει τη μπάλα και ό,τι και να κάνουν πλέον θα γυρίζει μπούμερανγκ, αφού δεν εισπράτονται τα αναμενόμενα γι' αυτούς έσοδα, λόγω ελάχιστης έως και μηδενικής ζήτησης σε αρκετά προϊόντα της αγοράς!!!
Βλέπω να είναι ανοδική η πορεία στην αγορά κουβέρτας για τον χειμώνα!
Panos 316T (03-09-10), Z4 DCT (03-09-10)

Μας βλέπω να αγοράζουμε κάμποσα παλτά...
Z4 DCT (03-09-10)
ρε παιδια καποιος δεν υπαρχει απο ολους αυτους τους καινουριους τους ''λαλακες'' που μας ελεγχουν δηθεν με το ΔΝΤ κλπ να τους πει καλα ρε τι κανετε !!!!! ενατξει οι δικοι μας ειναι αποδεδειγμενα πλεον υπερμεγιστοι μ..................ς!! αλλα και αυτοι του εξωτερικου δεν τα βλεπουν αυτα να τους κοψουν λιγο την φορα???δλδ φτανουμε πια σε δυλιμα να λεμε να βαλω βενζινη στο αυτοκινητο η πετρελαιο?????ιδια τιμη εχουν ετσι κι αλλιως!!!
πιστεύω ότι πρόκειται για "τυράκι".
το αφήνουν επίτηδες να διαρεύσει προς τα έξω , να δημιουργηθεί σάλος και μετά να το αποσύρουν sonny και καλά και να χτυπήσουν μετά με άλλα μέτρα και να λες από πάνω "δόξα(δράμας) τω Θεώ".
τούρμπο και πράσινα άλογα
Ptboul (03-09-10)
Κώστα αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα, υπάρχει πολύ κατεργασία από κάτω. Αν ήταν η προηγούμενη κυβέρνηση με όλα αυτά θα είχε πέσει σε 2 μήνες. Τώρα έφεραν τον Γιώργη γιατί ήξεραν ότι οι αντιδράσεις θα είναι μικρότερες για να προλάβουν να ολοκληρώσουν τα σχέδια.
anyway αυτές είναι προσωπικές εκτιμήσεις.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Κώστα αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα, υπάρχει πολύ κατεργασία από κάτω. Αν ήταν η προηγούμενη κυβέρνηση με όλα αυτά θα είχε πέσει σε 2 μήνες. Τώρα έφεραν τον Γιώργη γιατί ήξεραν ότι οι αντιδράσεις θα είναι μικρότερες για να προλάβουν να ολοκληρώσουν τα σχέδια.
anyway αυτές είναι προσωπικές εκτιμήσεις.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
To λενε τωρα ετσι για να τρομαξουμε.
Θα το μειωσουν ομως σε σχεση με το προαναγγελθεν,θα χωσουν και κανα δυο ακομα χαρατσια ποικιλης υλης και θα τα ψηφιζουν την ωρα που ο λαος θα παρακολουθει τα επεισοδια στο κεντρο αθηνας-θεσσαλονικης μαζι με την τσοντα της ταδε ξεκωλιαρας.
βοηθεια μας
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Monsta (03-09-10)