Follow us on:
Αυτη η κοπελα απο σεηκερ σε σεηκερ πηγαινει. Την τσακισες τη γυναικα.
Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Αυτη η κοπελα απο σεηκερ σε σεηκερ πηγαινει. Την τσακισες τη γυναικα. Αυτα με τα αμαξια δεν ειναι τιποτα. Μακαρι τα προβληματα της μαζι μου να ηταν μονο τα αμαξια Ειναι χαππι ομως τωρα γιατι εχω ξεκοψει απο πολλα. Και εγω σαν καλος συζηγος παω φαρμακειο να της αγορασω ενα ζευγαρι οτοασπιδες. Θα τις χρειαστει το Σαββατο.
Αρχικό μήνυμα απο chief Αυτα με τα αμαξια δεν ειναι τιποτα. Μακαρι τα προβληματα της μαζι μου να ηταν μονο τα αμαξια Ειναι χαππι ομως τωρα γιατι εχω ξεκοψει απο πολλα. Και εγω σαν καλος συζηγος παω φαρμακειο να της αγορασω ενα ζευγαρι οτοασπιδες. Θα τις χρειαστει το Σαββατο. Παρε και μια κουτα προφυλακτικα για τα γμησια που θα ριξεις του στρανταλε.
Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Παρε και μια κουτα προφυλακτικα για τα γμησια που θα ριξεις του στρανταλε. δεν μπορω τα λαστιχακια. θελω δερμα με δερμα χε χε χε
Αρχικό μήνυμα απο chief δεν μπορω τα λαστιχακια. θελω δερμα με δερμα χε χε χε η συμπεθέρα μόνο δερμάτινες παντόφλες έχει δλδ??????
sympether with chiefτης _________________________________________________ ///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
Αρχικό μήνυμα απο chief Αυτα με τα αμαξια δεν ειναι τιποτα. Μακαρι τα προβληματα της μαζι μου να ηταν μονο τα αμαξια Ειναι χαππι ομως τωρα γιατι εχω ξεκοψει απο πολλα. Και εγω σαν καλος συζηγος παω φαρμακειο να της αγορασω ενα ζευγαρι οτοασπιδες. Θα τις χρειαστει το Σαββατο. Ασφαλώς ανοίγεις thread εντυπώσεων από το stradale το Σάββατο κιόλας !
Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Ασφαλώς ανοίγεις thread εντυπώσεων από το stradale το Σάββατο κιόλας ! Πανω το ειχα οδηγησει ( το εκανα και εκλαψε δηλαδη) και πριν δυο χρονια Σουπερ ηταν
Κανονισμός του Φόρουμ