Σελίδα 9 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 105

Θέμα: Καπνισμα και Ευρωπαικη Ολοκληρωση...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά, προσωπικά από τα τσιγάρα σε σχέση με πέρισυ (που και πέρισυ υπήρχε κρίση) είμαι κάτω στο τζίρο, περίπου στο 1/5 του περισυνού.

Αλλά πραγματικά χέστηκα, και δε το λέω με την έννοια ότι χαίρομαι που κάποιος κάνει καλό στην υγεία του, αλλά πραγματικά σαν κατάστημα ΔΕΝ έχω κέρδος άρα δε με πολυαπασχολεί και ο τζίρος του.

Η υπέρ κατανάλωση 1002 άλλων νόμιμων προϊόντων προκαλεί και εθισμό και κάνει και κακό.

Πχ η Coca Cola, τα γαριδάκια και τα σκατάκια, ξέρω πιτσιρίκια (όχι ένα και 2) 8 14 χρονών που τρώνε συνέχεια τέτοια σκατολοϊδια. Δε βρίσκω ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμία διαφορά μεταξύ του κακού που προκαλεί το τσιγάρο και των παραπάνω.

Καλά οκ, δες τι ζημιά προκαλεί σε ολόκληρα κράτη η κατανάλωση βενζίνης και πετρελαϊκών προϊόντων και ξανασκέψου το.

Κοίτα εδώ ένα οξύμωρο, από αυτά που με τρελαίνουν και λέω να πα να γ@μ@θούν όλα.

Θέλει το κράτος υγιέστερους πολίτες από την μια και από την άλλη είναι ΕΚΤΟΣ στόχου όσον αφορά την είσπραξη φόρων από τα τσιγάρα.

Προσωπικά δε θεωρώ τον ευατό μου ηλίθιο, αλλά όταν παίρνεις μια απόφαση η εξαγγέλεις κάτι εννοείς ΑΥΤΟ ακριβώς που εξαγγέλεις.

Θες να προστατεύσεις τους πολίτες σου από το κάπνισμα;
    ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΜΠΟΡΙΑ - ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ - ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΣΙΓΑΡΩΝ. Η τελεία μπαίνει εκεί.

Θες να εισπράξεις από τους φόρους;
    ΒΑΛΕ τα τσιγάρα 15¤ το πακέτο.

Προσωπικά τα 2 παραπάνω είναι ασυνδύαστα. Το να αυξήσεις την τιμή του πακέτου και να μας λες ότι το κάνω για την υγεία σου με κοροϊδεύεις στα μούτρα μου ρε φίλε.-

Γιαυτό απαγόρεψαν και τη χρήση κάνναβης και καλά, δείτε όμως για την ουσία THC, και τι εμπόριο πέφτει γύρω από την τεχνητή THC...

Υποκρισία στον σούπερ υπερθετικό.

Μαχαίρι στο κόκκαλο, καμία ανοχή και άλλες π@π@ριές είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό, π@π@ριές, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ΑΠΟΛΥΤΑ μέτρα.

Γιατί ΟΠΟΙΟΝ και να ρωτήσεις τα θέματα της υγείας δε χωράνε ντεμί αντιμετωπίσης.
    Απολυτως σωστος σε ολα τα παραδειγματα!!!!

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ασχετα με το αν εισαι καπνιστης η οχι, ασχετα αν σ'ενοχλει ο καπνος του τσιγαρου η οχι, δεν παυει να ειναι ενας νομος του κρατους.
    Και αν επιτελους δε δεχθουμε να σεβαστουμε κανενα νομο του κρατους οσο επωδυνος η οχι και αν ειναι τοτε πρεπει να παψουμε να παραπονιομαστε και να γκρινιαζουμε για τα κακως κειμενα τριγυρω μας.
    Δεν ειπε κανεις μη καπνιζετε....ειπε περιοριστε το στο σπιτι σας η στους εξωτερικους χωρους.
    Με το ιδιο νταβατζιλικι εχουμε ισοπεδωσει τα παντα στην κωλοχωρα που λεγεται Ελλαδα εμεις οι μαγκες οι θεριακληδες και το παιζουμε ανεξαρτητοι αναρχοαυτονομοι ..... αλλα για ολα μας φταιει το κρατος και οι αλλοι....δεν ειναι ετσι ρε παιδια (και δε βγαζω την ουρα μου απ εξω....τα ιδια σκατα ειμαι και γω σε ολες μου τις δραστηριοτητες...).
    Απο καπου πρεπει ν'αρχισουμε ν'αλλαζουμε και να σεβομαστε τους νομους.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

Dimzan (01-09-10), z3 2.2 (01-09-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασχετα με το αν εισαι καπνιστης η οχι, ασχετα αν σ'ενοχλει ο καπνος του τσιγαρου η οχι, δεν παυει να ειναι ενας νομος του κρατους.
    Και αν επιτελους δε δεχθουμε να σεβαστουμε κανενα νομο του κρατους οσο επωδυνος η οχι και αν ειναι τοτε πρεπει να παψουμε να παραπονιομαστε και να γκρινιαζουμε για τα κακως κειμενα τριγυρω μας.
    Δεν ειπε κανεις μη καπνιζετε....ειπε περιοριστε το στο σπιτι σας η στους εξωτερικους χωρους.
    Με το ιδιο νταβατζιλικι εχουμε ισοπεδωσει τα παντα στην κωλοχωρα που λεγεται Ελλαδα εμεις οι μαγκες οι θεριακληδες και το παιζουμε ανεξαρτητοι αναρχοαυτονομοι ..... αλλα για ολα μας φταιει το κρατος και οι αλλοι....δεν ειναι ετσι ρε παιδια (και δε βγαζω την ουρα μου απ εξω....τα ιδια σκατα ειμαι και γω σε ολες μου τις δραστηριοτητες...).
    Απο καπου πρεπει ν'αρχισουμε ν'αλλαζουμε και να σεβομαστε τους νομους.
    Πολυ σωστα τα λογια σου.
    Πως ομως σε μια χωρα που ο ενας "πολιτικος" (σκουλικι) κατεβαζει απο το αεροπλανο με τη βοηθεια της αεροπορικης εταιριας μια τετραμελη οικογενια να σεβαστω τον νομο?
    θα μου πεις "λαικιζεις" και θα εχεις και δικιο....
    ετσι μου ερχεται να παω να καπνισω ενα ολοκληρο πακετο μεσα στη βουλη...και να τα σβηνω και κατω!!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Βάστα Γιάννη γερά στον αγώνα, είδες εγώ δε μιλάω
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ σωστα τα λογια σου.
    Πως ομως σε μια χωρα που ο ενας "πολιτικος" (σκουλικι) κατεβαζει απο το αεροπλανο με τη βοηθεια της αεροπορικης εταιριας μια τετραμελη οικογενια να σεβαστω τον νομο?
    θα μου πεις "λαικιζεις" και θα εχεις και δικιο....
    ετσι μου ερχεται να παω να καπνισω ενα ολοκληρο πακετο μεσα στη βουλη...και να τα σβηνω και κατω!!!!
    Ο πολιτικος αυτος πρεπει να τρωει μαπες οπως εφαγε ο Σιουφας σφαλιαρα στην Παρο και μπουκετο στα μουτρα ενας φιλος του τραπεζιτης.....αλλα οχι απο εναν...απ ολο το αεροπλανο...ετσι μπαινει ταξη στα πραγματα.....και οταν εισαι νομοταγης εχεις και απαιτησεις ....αν οχι το βουλωνεις και κανεις την παπια.....απο καπου πρεπει ν'αρχισουμε .

Rides
    0

Προεπιλογή

Μην σχετίζουμε την οργή μας πρός τους πολιτικούς, με το νόμο κατά του καπνίσματος. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
    Κάνουμε αντίσταση κατά των πολιτικών (και της πολιτικής τους ) καπνίζοντας μια κούτα τσιγάρα ;;;;

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο πολιτικος αυτος πρεπει να τρωει μαπες οπως εφαγε ο Σιουφας σφαλιαρα στην Παρο και μπουκετο στα μουτρα ενας φιλος του τραπεζιτης.....αλλα οχι απο εναν...απ ολο το αεροπλανο...ετσι μπαινει ταξη στα πραγματα.....και οταν εισαι νομοταγης εχεις και απαιτησεις ....αν οχι το βουλωνεις και κανεις την παπια.....απο καπου πρεπει ν'αρχισουμε .
    προσεχε Νικο θα σε κατηγορησουν για νοσταλγο αλλων εποχων

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εεε...δεν παιζεστε!!!!
    καλα ρε δε ντρε[εστε να κατηγορειτε αυτους που εμεις οι ιδιοι επιλεξαμε να μας εκπροσωπουν?
    αφου το καπνισμα κανει κακο..ολοι το ξερουμε...γιαυτο λοιπον το κρατος τι εκανε???
    μειωση μισθων και αυξηση των τσιγαρων για να μη μπορουμε να τα αγορασουμε!!
    αν πρεπει να παρει η ενα ψωμι η ενα πακετο τσιγαρα δε θα επιλεξεις το ψωμι??????????/
    και επειδη εμεις ειμαστε λαμογια και παντα εχουμε τελικα μπολικα λεφτα,σου λεει,αυτος θα παρει τελικα τσιγαρα...για να απογορεψω το καπνισμα παντου...να δω που θα το φουμαρει?????
    αχαριστοι ε αχαριστοι!!!!!!!!για να ζησουν τα παιδια μας σε ενα ωραιο μελλον,μακρια απο τις επιβλαβεις συνεπειες του καπνισματος...
    για μια ελλαδα νεα!!!
    για ενα υγειες περιβαλλον!!!
    για ολους εμας...
    ως γνωστον και το πολυ ψωμι ,βλαπτει...οποτε θα αναλαβει η κυβερνηση, να μας σωσει και απο αυτη την μαστιγα...

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP