Αρχικό μήνυμα απο
Nikos M5
Ασχετα με το αν εισαι καπνιστης η οχι, ασχετα αν σ'ενοχλει ο καπνος του τσιγαρου η οχι, δεν παυει να ειναι ενας νομος του κρατους.
Και αν επιτελους δε δεχθουμε να σεβαστουμε κανενα νομο του κρατους οσο επωδυνος η οχι και αν ειναι τοτε πρεπει να παψουμε να παραπονιομαστε και να γκρινιαζουμε για τα κακως κειμενα τριγυρω μας.
Δεν ειπε κανεις μη καπνιζετε....ειπε περιοριστε το στο σπιτι σας η στους εξωτερικους χωρους.
Με το ιδιο νταβατζιλικι εχουμε ισοπεδωσει τα παντα στην κωλοχωρα που λεγεται Ελλαδα εμεις οι μαγκες οι θεριακληδες και το παιζουμε ανεξαρτητοι αναρχοαυτονομοι ..... αλλα για ολα μας φταιει το κρατος και οι αλλοι....δεν ειναι ετσι ρε παιδια (και δε βγαζω την ουρα μου απ εξω....τα ιδια σκατα ειμαι και γω σε ολες μου τις δραστηριοτητες...).
Απο καπου πρεπει ν'αρχισουμε ν'αλλαζουμε και να σεβομαστε τους νομους.
Πολυ σωστα τα λογια σου.
Πως ομως σε μια χωρα που ο ενας "πολιτικος" (σκουλικι) κατεβαζει απο το αεροπλανο με τη βοηθεια της αεροπορικης εταιριας μια τετραμελη οικογενια να σεβαστω τον νομο?
θα μου πεις "λαικιζεις" και θα εχεις και δικιο....
ετσι μου ερχεται να παω να καπνισω ενα ολοκληρο πακετο μεσα στη βουλη...και να τα σβηνω και κατω!!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)