Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικό, δεν ειχα σκοπο ουτε εχω να μειωσω την αξια του Μ6 ουτε και να συγκρινω το Μ6 με το GTR. Ισα ισα που για μενα το Μ6 ειναι respect
.
Ο ιδιοκτητης του εκανε αυτες τις "αγνωστου τυπου συγκρισεις " απο την στιγμη που πηγε να ανοιξει με βελτειωμενο GTR και οχι εγω.

Ουτε και προσπαθω να εντυπωσιασω καποιον ουτε και σκοπό εχω να ανοιξω θεμα για αμαξι που δεν γνωριζω καν τον ιδιοκτητη του.

Αμα θες ανοιξε εσυ να σχολιασουμε. Αν δεν θες, παλι δεν τρεχει τιποτα.

Εαν προσβαλα καποιον πιστευοντας προσωπικα οτι οι υπερκυβισμοι σε τετοιου τυπου αμαξια με σκοπό να γίνει και κοντραμαξο δεν ειναι και οτι καλυτερο απο αποψη τιμης-αποδοσης, απολογουμαι.
Χριστόφορε δεν χρειάζεται να απολογηθείς φυσικά, απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω οτι, ότι ακούμε γενικώς, ίσως να είναι κοντά, ή και να απέχει πολύ απ' την πραγματικότητα κι εδώ γίνεται μια παρουσίαση ενός πολύ ειδικού και "ψαγμένου" BMW αυτοκινήτου.

Αν θέλεις να βάλεις συγκριτικό ταχύτητας/δύναμης κλπ μεταξύ των 2 αυτοκινήτων ή άλλων, υπάρχει ειδική κατηγορία εδώ, όπου όλοι λέμε την άποψή μας, σε πολύ φιλικό κλίμα, έτσι για την πλάκα μας, όπου συζητάμε για το τι ακούσαμε, τι είδαμε, τι νομίζουμε και τι ξέρουμε για κάθε "ειδικό" BMW ή μη αυτοκίνητο..