ελα ρε κομαντο μη μασας!
ελα ρε κομαντο μη μασας!
stratos (31-08-10)
θα δεις οτι γρηγορα ολα θα αλλαξουν.
Τη κορινθο τη ξερω καλυτερα απο το πευκο......
Θα ξεχασεις αυτα που εζησες μολις πατησεις το ποδι σου.
Ειμαι εδω για οτι απορια εχεις.
Και να σου ξαναπω περαστικα.
Η ιωση εχει να κανει με τα εμβολια.
Και εγω οπως και συ και πολυς κοσμος που εχει καλο ανωσοποιητικο προσπαθει να αποβαλει τα εμβολια και αυτο εχει ως επακολουθο την διαταραχη της ομοιωστασης.Αυτο σου προκαλει δεκατα.Ο συνδιασμος ομως της ελαφρα υψηλης θερμοκρασιας με τη κουραση, την αυπνια και την διαφορετικη διατροφη το χειροτερευσαν.
Ευχομαι τα καλυτερα που ειμαι σιγουρος οτι δε θα αργησουν!!!!
Εχω αρχίσει να συνέρχομαι απο τον πυρετό και πάω για νάνι γιατί στις 6:30 θα είμαι στο στρατόπεδο και θα μετράω μέρες να φύγω απο εκεί. Καλή συνέχεια σε όλους σας.
ΥΓ1: Χρίστο είχε κλείσει το κινητό μου απο μπαταρία
ΥΓ2: Λευτέρη το λαδάκι είναι σπίτι μου. Θα μιλήσουμε να κανονίσουμε πως θα το πάρεις...
αντε φιλαρακι ..καλη ξεκουραση ! τα ειπαμε..μην μασας...μερες μετρας και ο χρονος ειναι συμμαχος σου! σ ευχαριστω και για το λαδακι...αντε να ξαναβαζουμε σιγα σιγα και τον κομπρεσσορα επανω...να σαι καλα...
πριν απο λιγο πραγματοποιηθηκε η μεταθεση του ειδικο...δυναμιτη μας!!!
Τα πρωτα λογια που μιλησαμε ηταν "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΟΟ".Κανονικο μπανιο, ξεκουραση, υπνος, χαλαρωτητα. Τα βασικα αγαθα του φανταρου
Οι δυσκολες μερες περασαν.
χαιρετώ την παρέα. Ειμαι στην Τριπολη στο 11ο ΣΠ και το μονο που μπορώ να πω ειναι οτι κανω διακοπες. Η απολυτη χαλαροτητα. Αεράκι, λιγες υπηρεσιες θαλαμοφύλακα και μετά ξάπλα κατω απο τα πευκα.
Ελπιζω να περνατε ολοι καλάααααα
NickE60 (04-09-10)
stratos (03-09-10)
Στράτο είσαι ωραίος, σωστά έπραξες και άφησες τα κόλπα του Ράμπο σε άλλους πιο φανατικούς. Οι τελευταίοι την βρίσκουν με τέτοιες καταστάσεις, αφού είναι και επιρρεπείς σε κάθε Ψ.Π. που τους κάνει, να νοιώθουν, απ την έπαρση, ότι παίρνει πόντους το πουλί τους.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
stratos (03-09-10)
Αντε ρε Στραταρα!!!επιτελους χαρηκαμε και ησυχασαμε που περνας καλα!!!![]()
stratos (06-09-10)
Εδώ πλέον είναι και γαμώ.... εεε συγνώμη.
Είμαι γραφιας στο δωματιάκη της λοχία και κάθομαι με την ησυχία μου και βγάζω υπηρεσίες. Ουτε ασκήσεις ούτε τίποτα. Απλά έχω δουλειά και μην με ενοχλείτε. Και οταν τελειώσουν αυτα πάω και κάνω και κανένα θαλαμοφυλίκι έτσι για τα μάτια του κόσμου.
Αν όλα πάνε καλά θα σας δώ και απο κοντά το Σαββάτο στη συνάντηση