Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 105

Θέμα: Καπνισμα και Ευρωπαικη Ολοκληρωση...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    αντε να ησυχασουμε απο τα ντουμανια.....δεν μπορεις να μπεις μεσα σε ενα μαγαζι απο τον κωλοκαπνο που υπάρχει...και αντε και μπεις...μετα πρεπει να κανεις μπανιο μαζι με τα ρουχα για να ξεβρωμίσεις.....οποιος θελει να καπνισει ας βγει εξω....
    Σε πολλά μαγαζιά, η κατάσταση είναι πραγματικά αποπνικτική, αφού ορισμένοι καπνίζουν προκλητικά μέσα στη μούρη σου χωρίς να σέβονται τίποτα, ενώ και ο εξαερισμός είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος.

Κάτι θα έπρεπε να γίνει σίγουρα και για τους καπνιστές ώστε να μην αισθάνονται οι απόκληροι της κοινωνίας και βγαίνουν με την κουβέρτα στο κρύο να καπνίσουν, όμως στην Ουγκάντα-Ελλάδα όπου τίποτα δεν εφαρμόζεται (ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, σωστός εξαερισμός κλπ), η συνύπαρξη καπνιστών μη καπνιστών στη συντριπτική πλειοψηφία των μαγαζιών δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα στους δεύτερους.

Αφού λοιπόν απ'ό,τι φάνηκε δε μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό, η ολική απαγόρευση ίσως είναι μονόδρομος, αν και διατηρώ αρκετές αμφιβολίες για το πόσο θα πάνε όλα κατά το προβλεπόμενο.

Φίλοι καπνιστές, δείτε το σαν μια (έστω και καταναγκαστική) ευκαιρία να κόψετε το κ*λοτσίγαρο.
    Πάνω απ'όλα καλό θα κάνετε στους εαυτούς σας και μετά σε όλους τους άλλους.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following 4 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

bmwcompactjohn (30-08-10), DIMITr|S (30-08-10), Snoo (31-08-10), Stathis (31-08-10)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Η ελλειψη ρευστου για το κρατος θα κανει το μετρο να δουλεψει...

Θα βγουνε οι ραμπο (μη χεσω) και θα ψαχνουν και το τελευταιο ευρω...

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    αντε να ησυχασουμε απο τα ντουμανια.....δεν μπορεις να μπεις μεσα σε ενα μαγαζι απο τον κωλοκαπνο που υπάρχει...και αντε και μπεις...μετα πρεπει να κανεις μπανιο μαζι με τα ρουχα για να ξεβρωμίσεις.....οποιος θελει να καπνισει ας βγει εξω....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε πολλά μαγαζιά, η κατάσταση είναι πραγματικά αποπνικτική, αφού ορισμένοι καπνίζουν προκλητικά μέσα στη μούρη σου χωρίς να σέβονται τίποτα, ενώ και ο εξαερισμός είναι ουσιαστικά ανύπαρκτος.

Κάτι θα έπρεπε να γίνει σίγουρα και για τους καπνιστές ώστε να μην αισθάνονται οι απόκληροι της κοινωνίας και βγαίνουν με την κουβέρτα στο κρύο να καπνίσουν, όμως στην Ουγκάντα-Ελλάδα όπου τίποτα δεν εφαρμόζεται (ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, σωστός εξαερισμός κλπ), η συνύπαρξη καπνιστών μη καπνιστών στη συντριπτική πλειοψηφία των μαγαζιών δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα στους δεύτερους.

Αφού λοιπόν απ'ό,τι φάνηκε δε μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό, η ολική απαγόρευση ίσως είναι μονόδρομος, αν και διατηρώ αρκετές αμφιβολίες για το πόσο θα πάνε όλα κατά το προβλεπόμενο.

Φίλοι καπνιστές, δείτε το σαν μια (έστω και καταναγκαστική) ευκαιρία να κόψετε το κ*λοτσίγαρο.
    Πάνω απ'όλα καλό θα κάνετε στους εαυτούς σας και μετά σε όλους τους άλλους.
    Εγώ αν και καπνιστής δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω όταν βγω, αλλά σαν επιχειρηματίας (καφετέρια) είμαι 1000% σίγουρος ότι θα έχω πρόβλημα, πάμε που πάμε κατά δι@#ου θα έρθει και αυτό και δέσαμε!

5. The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

katsaraios (30-08-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

(ειμαι καπνιστης)..μολις τωρα ομως το ειδα και εχω αηδιασει...https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_4982.html

7. The Following 4 Users Say Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

bill_m3 (30-08-10), katsaraios (31-08-10), Samaro (31-08-10), Snoo (31-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

θεωρώ ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε λόγο στενομιαλιάς-κουτοπονηριας του έλληνα παίζοντας το μάγκας ο κάθε επιχειρματίας που δεν άνοιγε τον εξαερισμό ή δήλωνε ότι έβαλε εξαερισμό και είχε ένα φουρφουράκι μπάνιου για ολόκληρο μαγαζί.....αλλά υπήρχαν και μαγαζιά που έχω πάει και εντυπωσιάστικα, δηλαδή κάπνιζαν πάνω από τα μισά άτομα και δεν υπήρχε τσιγαρίλα για το λόγο ότι έβλεπες το καπνό από το στόμα να φεύγει καρφί πάνω. Από την άλλη αν σκεφτώ καθαρά τους επιχειρηματίες θεωρώ ότι το μέτρο αυτό θα είναι και η χαριστική βολή μιας και ο έλληνας πιστεύω θα σταματήσει να βγαίνει ώστε να μπορεί να απολαμβάνει την ωραία του συνήθεια.
    Επίσης έχω και κάποιες επιφυλάξεις για το νόμο μιας και με το που ανακοινώθηκε έιπαν για 8μηνη παράταση στα καζίνο και στα νυχτερινά κέντρα.....
    Επίσης φανταστείτε τον αστυνομικό να γράφει τον άλλον και να αρχίζουν οι ιστορίες (''δεν έχω λεφτά, σε παρακαλώ, 10 αδέρφια, άρωστοι γονείς, 9 παιδιά, 600 το μήνα πέρνω'' χχαχαχαχα)

Προεπιλογή

Καπνιζα και το έχω κόψει . Εδώ και κάποιους μήνες όταν ήταν ακόμα 3 ευρώ , κοντευω χρόνο !

Θέλω να πω μια άλλη προσέγγιση του ζητήματος . Η τσέπη του μέσου Έλληνα περνά μια κρίση ... 3.90 ¤ το πακέτο *30 μέρες 117 ¤ !!! ξέρετε όλοι ότι δεν είναι μόνο τόσα αλλά αγγίζουν τα 150¤ ή και τα ξεπερνούν ... Να μια καλή αρχή στην προσπάθεια συμμαζεματος των οικονομικών με 1800 ¤ τον χρόνο ή ακόμα χειρότερα 3600 ¤ αν καπνίζει ένα ζευγάρι ! Σκεφτείτε ο καθένας τι θα μπορούσατε να κάνετε με 3600 παραπάνω τον χρόνο ...

Όλα αυτά τα λέω σαν μια άλλη ματιά στο ζήτημα , στην περίπτωση που δεν επαρκεί το ότι είναι βλαβερο για την υγεία !

Rides
    5

Προεπιλογή

Σημερα στην ημερησία στο εξώφυλλο, διοτι δεν την εχω ανοίξει ακόμα, λέει οτι προέβλεπαν να εισπράξουν από τα τσιγάρα 1.13 δις ευρω και εχουν εισπράξει στο 7μηνο 100 εκ. μόνο!

11. The Following 2 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

Samaro (31-08-10), Thomelef (31-08-10)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί πληρώνουν τόσα πολλά $$$ για να βλάψουν την υγεία τους (αποδεδειγμένα κάνει κακό το τσιγάρο)!
    Αυτό που κατάλαβα όμως είναι ότι το κάπνισμα είναι "μαγκιά"...Όλα ξεκινούν όταν είσαι πιτσιρικάς που πρέπει οπωσδήποτε να καπνίσεις για να δείξεις ότι είσαι κάποιος και μην μου πει κανένας ότι άρχισε το κάπνισμα στα 40 του...
    Άσε τις χαζογκόμενες που κρατάνε το τσιγάρο αναμένο αλλά δεν το καπνίζουν...κάνουν δήθεν ότι τραβάνε τζούρα και το καπνίζεις όλο εσύ που κάθεσαι εκεί που έχει απλώσει το χέρι της ώστε να μην την ενοχλεί ο καπνός του τσιγάρου της...
    Ε, όχι ρε φίλε....είμαι και εγώ εδώ που δεν καπνίζω και πρέπει να με σεβαστείς και να είσαι προσεκτικός!!!!! (δεν είπα να μην καπνίσεις)
    Τώρα βέβαια ένα μπάχαλο θα γίνει η κατάσταση, αφού όλοι έχουν δίκιο:ο καπνιστής, ο "μη", ο επιχειρηματίας με το μαγαζί...κτλ.

13. The Following User Says Thank You to Gregory_///M For This Useful Post:

bill_m3 (31-08-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μετά απο 4 χρόνια αναστολής αυτής της (ηλίθιας) συνήθειάς μου, ειμαι βέβαιος οτι ήταν ότι πιό κακό μπορούσα να έχω κάνει στον εαυτό μου και στο οικογειακό και φιλικό μου περιβάλον.
    Γράφω αναστολή, διότι ο χρήστης ποτέ δεν κόβει, πάντα αναστέλει τη χρήση. Εύχομαι αυτή η αναστολή να είναι ισόβια.
    Παρατηρώ όμως με χαρά, οτι τελευταία, είτε λόγω οικονομικών δυσκολιών είτε λόγω ανόδου του βιοτικού επιπέδου, της κουλτούρας και της μόρφωσης, όλο και περισότεροι νέοι επιλέγουν να μην γίνουν καπνιστές.
    Ολο και περισότεροι χρήστες επιλέγουν να αναστείλουν το κάπνισμα!!!
    Ειναι γνωστό πλέον βέβαια, οτι αυτο το εμπλουτισμένο με διάφορες καρκινογονες ουσίες εξάρτησης προιόνπου οι καπνοβιομηχανίες μας προμηθεύουν, δεν εχει καμμία σχεση με τον καπνό που οι παπούδες μας εστριβαν και ζούσαν μέχρι τα 100 χρόνια.
    Αφηστε πίσω τις κακές συνήθειες !!!

15. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

A8hnaios (31-08-10)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα στην ημερησία στο εξώφυλλο, διοτι δεν την εχω ανοίξει ακόμα, λέει οτι προέβλεπαν να εισπράξουν από τα τσιγάρα 1.13 δις ευρω και εχουν εισπράξει στο 7μηνο 100 εκ. μόνο!
    Όταν όλοι μείωσαν το τσιγάρο ή το γύρισαν στα φτηνά και στον καπνό (ανάμεσα τους και εγώ, σώθηκα λέμε καπνίζω πολύ λιγότερο....) ή το κόψανε τελείως τι περίμεναν ?? Ότι με 4 ευρώ το πακέτο θα καπνίζαμε όπως πριν???
    Και περίσσευμα να τα είχαμε τα ρημάδια, στα τσιγάρα δεν τα έδινα!!!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregory_///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί πληρώνουν τόσα πολλά $$$ για να βλάψουν την υγεία τους (αποδεδειγμένα κάνει κακό το τσιγάρο)!
    Αυτό που κατάλαβα όμως είναι ότι το κάπνισμα είναι "μαγκιά"...Όλα ξεκινούν όταν είσαι πιτσιρικάς που πρέπει οπωσδήποτε να καπνίσεις για να δείξεις ότι είσαι κάποιος και μην μου πει κανένας ότι άρχισε το κάπνισμα στα 40 του...
    Άσε τις χαζογκόμενες που κρατάνε το τσιγάρο αναμένο αλλά δεν το καπνίζουν...κάνουν δήθεν ότι τραβάνε τζούρα και το καπνίζεις όλο εσύ που κάθεσαι εκεί που έχει απλώσει το χέρι της ώστε να μην την ενοχλεί ο καπνός του τσιγάρου της...
    Ε, όχι ρε φίλε....είμαι και εγώ εδώ που δεν καπνίζω και πρέπει να με σεβαστείς και να είσαι προσεκτικός!!!!! (δεν είπα να μην καπνίσεις)
    Τώρα βέβαια ένα μπάχαλο θα γίνει η κατάσταση, αφού όλοι έχουν δίκιο:ο καπνιστής, ο "μη", ο επιχειρηματίας με το μαγαζί...κτλ.
    Δεν ήσουν καπνιστής (και καλά κάνεις) αλλά το μαμημένο μου φαίνεται ακατόρθωτο να το κόψω ( άσε που δεν θέλω!)!

17. The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

Ptboul (31-08-10)

Σελίδα 6 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP