Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 105

Θέμα: Καπνισμα και Ευρωπαικη Ολοκληρωση...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Καπνιζα και το έχω κόψει . Εδώ και κάποιους μήνες όταν ήταν ακόμα 3 ευρώ , κοντευω χρόνο !

Θέλω να πω μια άλλη προσέγγιση του ζητήματος . Η τσέπη του μέσου Έλληνα περνά μια κρίση ... 3.90 ¤ το πακέτο *30 μέρες 117 ¤ !!! ξέρετε όλοι ότι δεν είναι μόνο τόσα αλλά αγγίζουν τα 150¤ ή και τα ξεπερνούν ... Να μια καλή αρχή στην προσπάθεια συμμαζεματος των οικονομικών με 1800 ¤ τον χρόνο ή ακόμα χειρότερα 3600 ¤ αν καπνίζει ένα ζευγάρι ! Σκεφτείτε ο καθένας τι θα μπορούσατε να κάνετε με 3600 παραπάνω τον χρόνο ...

Όλα αυτά τα λέω σαν μια άλλη ματιά στο ζήτημα , στην περίπτωση που δεν επαρκεί το ότι είναι βλαβερο για την υγεία !

Rides
    0

Προεπιλογή

Μετά απο 4 χρόνια αναστολής αυτής της (ηλίθιας) συνήθειάς μου, ειμαι βέβαιος οτι ήταν ότι πιό κακό μπορούσα να έχω κάνει στον εαυτό μου και στο οικογειακό και φιλικό μου περιβάλον.
    Γράφω αναστολή, διότι ο χρήστης ποτέ δεν κόβει, πάντα αναστέλει τη χρήση. Εύχομαι αυτή η αναστολή να είναι ισόβια.
    Παρατηρώ όμως με χαρά, οτι τελευταία, είτε λόγω οικονομικών δυσκολιών είτε λόγω ανόδου του βιοτικού επιπέδου, της κουλτούρας και της μόρφωσης, όλο και περισότεροι νέοι επιλέγουν να μην γίνουν καπνιστές.
    Ολο και περισότεροι χρήστες επιλέγουν να αναστείλουν το κάπνισμα!!!
    Ειναι γνωστό πλέον βέβαια, οτι αυτο το εμπλουτισμένο με διάφορες καρκινογονες ουσίες εξάρτησης προιόνπου οι καπνοβιομηχανίες μας προμηθεύουν, δεν εχει καμμία σχεση με τον καπνό που οι παπούδες μας εστριβαν και ζούσαν μέχρι τα 100 χρόνια.
    Αφηστε πίσω τις κακές συνήθειες !!!

3. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

A8hnaios (31-08-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP