Πανο κανε μια ερωτηση στον καλιβιδη το εχει κανει!
απλα βαζεις αλλο δισκο και δεν χρειαζεται να τορνιρεις τιποτα!
το ειχα ρωτησει για ενα φιλο που θελει να βαλει τα φρενα του Μ3 μου!
BILL007 (28-08-10)
υποθετω οτι βαζεις δισκο λιγο μικροτερης διαμετρου αλλα με ιδιο παχος και εισαι κομπλε!!!! ο καλυβιδης Χρηστο ξερεις οτι δεν προκειται να πει...... αλλα θα το ψαξω να δουμε παο τι ταιριαζει!!το θεμα ειναι ομως απο τι αμαξι θα ειναι και τι πατεντα θελει μετα στο μουαγιε για να κατσει σωστα!!!!!
πάνο.....................πάρε δαγκάνες - δίσκους και πάνε σε έναν σωστό μάστορα να σου
φτιάξει βάσεις για τις δαγκάνες. αν οι δαγκάνες φτιαχτούν σωστές όλα θα κουμπώσουν
μια χαρά. δεν υπάρχει λόγος να γίνεται τόσο μεγάλη κουβέντα.
κούμπωσε τον δίσκο στο συνεργείο σου αν θες να είσαι σίγουρος και πες να βάλουν την
δαγκάνα επάνω να δούν πως κάθεται. θα δείς πως θα σου πουν οτι με δαγκάνες θα είσαι
μια χαρά. τώρα απο τιμές και τέτοια δεν έχω ιδέα τι μπορει να κοστίσουν 2 βάσεις για τα
μπροστινά, αλλά θυμάμαι στο παλιό μου συνεργείο που τα είχαν περάσει σε ενα 316 μόνο
με ένα σετ φτιαχτές βάσεις και όλα ήταν οκ.
sympether with chiefτης
ξερεις τι γινεται ρε Θωμα εχω τορνο δικο μου και μαστορια πολυ καλα και γι αυτο προσπαθω μπας και γλυτωσω το 200αρι(γιατι πανω κατω τοσο παιρνουν τα μαστορια εξω) αλλα αν του παω το ακρο σιγουρα θα κανει το κολπο και θα την κουμπωσει πιστευω!!!! ετσι θα γινει και μολις εχω νεα θα ενημερωσω και αν μπορεσω θα ανεβασω φωτογραφιες κλπ!!!!αντε να δουμε ποτε θα φιλοτιμηθει το φιλαρακι μας να φερει τα φρενα τωρα!!!πιασ΄τάυγο και κουρευ΄το δλδ!!!! αυτος βαραει ενεσεις αναισθησιας αλλα τι να κανουμε εναν τον εχουμε!!!!χαχαχαχαχ
BILL007 (28-08-10)
Για πάμε ένα up στο θέμα αυτό, γιατί ένα φιλαράκι μου θα μου τα δώσει σε τιμή σκότωμα .......
Πάνο για πες μας, το προχώρησες το θέμα??
Θέλει όλα αυτά που λέει ο Γιώργος??????
δυστυχως θελει ενα καρο κολπα για να καθησουν τα φρενα σωστα και το πιο συμφερον ειναι να πας σε φρενα απο 330 που ειναι bolt on οποτε και ξεμπερδευεις κατευθειαν χωρις προβληματα!!εγω τελικα προχωρησα στην 2η λυση δλδ τα φρενα του 330!!!
υγ αντε να δουμε ποτε θα αξιοθουμε να τα βαλουμε!!!!!!
μη πας σε μαστορα τσαμπα ευρο...
ελα να σου τα βαλω εγω.. τζαμπα..
εγινα εξπερ στα δικα μου βαλε βγαλε...χαχαχαχαχ
χαχαχαχ κατσε ρε το θεμα δεν ειναι να τα βαλουμε αλλα το ΠΟΤΕ θα τα βαλουμε!!