Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 97

Θέμα: φρενα Μ3 σε απλο Ε46

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω πάλι να ρωτήσω κάτι επειδή δεν το έχω ψάξει...

Αμα αλλάξεις σε φρένα απο Μ3,δεν πρέπει να αλλάξεις και σερβομηχανισμό φρένων?Έχουν το ίδιο τύμπανο τα Μ3 με τα απλά 46άρια???

Rides
    3

Προεπιλογή

Δε καταλαβαίνω γιατί κάποιος να μπει σε τρεχάματα και πατέντες για να βάλει τα φρένα από το Μ3 αφού υπάρχει η έτοιμη λύση του 330 που μπαίνει εργοστάσιο,εκτός αν θέλει το χαραγμένο Μ στην δαγκάνα που μόλις βρομίσει δε θα φαίνεται ετσι κι αλλιώς χαχαχα,η διαφορά τους είναι πολύ μικρή.Τι διαφορά που έχουν στην τιμή θα την φας στους τόρνους και για τις πατέντες στο τέλος....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Libanner : 27-08-10 στις 16:59

3. The Following User Says Thank You to Libanner For This Useful Post:

BILL007 (27-08-10)

Περιοχή
    All around
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και εγω φοραω φρενα απο M3 325mm. Οτι βοηθεια χρειαστεις στειλε πμ..

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Libanner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε καταλαβαίνω γιατί κάποιος να μπει σε τρεχάματα και πατέντες για να βάλει τα φρένα από το Μ3 αφού υπάρχει η έτοιμη λύση του 330 που μπαίνει εργοστάσιο,εκτός αν θέλει το χαραγμένο Μ στην δαγκάνα που μόλις βρομίσει δε θα φαίνεται ετσι κι αλλιώς χαχαχα,η διαφορά τους είναι πολύ μικρή.Τι διαφορά που έχουν στην τιμή θα την φας στους τόρνους και για τις πατέντες στο τέλος....
    Προσωπικα δεν εχω τετοιο ψωνιο με το σημα .Κι εγω για φρενα 330 ψαχνομουν !! Αλλα βρηκα του Μ3 φθηνα και ''υποτιθεται'' ηταν ετοιμα και σωστα τροποποιημενα για απλο Ε46 ..., γι'αυτο μπηκα σε αυτη την διαδικασια .... Εντελει ταλαιπωρηθηκα μεχρι να βρω καλο μαστορα να τα φτιαξουμε οπως πρεπει ακριβως και τελικα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος με το αποτελεσμα ! Βεβαια αν με ρωτησεις αν θα ηξερα τι θα τραβηξω, σε κοπο και χρημα, απο την αρχη, δεν θα ξαναεμπαινα σε αυτη τη διαδικασια ....

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικα δεν εχω τετοιο ψωνιο με το σημα .Κι εγω για φρενα 330 ψαχνομουν !! Αλλα βρηκα του Μ3 φθηνα και ''υποτιθεται'' ηταν ετοιμα και σωστα τροποποιημενα για απλο Ε46 ..., γι'αυτο μπηκα σε αυτη την διαδικασια .... Εντελει ταλαιπωρηθηκα μεχρι να βρω καλο μαστορα να τα φτιαξουμε οπως πρεπει ακριβως και τελικα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος με το αποτελεσμα ! Βεβαια αν με ρωτησεις αν θα ηξερα τι θα τραβηξω, σε κοπο και χρημα, απο την αρχη, δεν θα ξαναεμπαινα σε αυτη τη διαδικασια ....
    κριμα για την ταλαιπωρια Γιωργο...ειχα δει αυτο το σετακι,,και σκεφτομουν να τα παρω....για το δικο μου! δυστηχως υπαρχουν ασυνειδητοι....που πουλανε...οτι να ναι...

7. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

georggge46 (27-08-10)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιώργο, αυτά δεν ήταν έτοιμα να μπουν στο δικό σου?????

Έτσι θυμάμαι............

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    κριμα για την ταλαιπωρια Γιωργο...ειχα δει αυτο το σετακι,,και σκεφτομουν να τα παρω....για το δικο μου! δυστηχως υπαρχουν ασυνειδητοι....που πουλανε...οτι να ναι...
    Για αποφυγη παρεξηγησεων, ουτε το παιδι που τα πουλαγε ηξερε τι πατατιες ειχαν κανει ...... Μαλιστα ετρεξε να μου βρει αλλο απειραχτο σετ φρενων και ακρων ,ωστε να τα φτιαξω οπως πρεπει ! Απλα μπηκα σε περιπετειες .... Δεν πειραζει ,τελος καλα ολα καλα !

10. The Following 2 Users Say Thank You to georggge46 For This Useful Post:

bill_m3 (27-08-10), paganis (28-08-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

ναι ετοιμα ηταν Βασιλη αλλα ηταν δουλεια οτι ναναι οποτε πηρε 2ο σετ και ξανα απ την αρχη!!!!!! Βιll007 οχι δεν χρειαζεται αλλαγη η τρομπα του φρενου γιατι ειναι μονο οι μπροστα δαγκανες οποτε δεν εχει θεμα με τα υγρα!!ειναι σαν να βαζεις 330 δεν εχουν διαφορα μονο στο παχος!!! και να οσυ πω και την αληθεια και τις πισω να αλλαξεις απ το Μ3 παλι δεν τρεχει θεμα!!! ενταξει πιο σωστα ειναι να μπει και η τρομπα απ το Μ3 αλλα και παλι ετσι μια χαρα δουλευουν!!!!εδω του ποντιου με κατι δισκους ''ταψια σαλονικοτικης μπουγατσας'' και Μ3 ολο το αμαξι δουλευουν μια χαρα με την τρομπα του 318!!!!! ναι ναι ο τσομπανης αλλαξε τα παντα στο αμαξι και εκει κολλησε στην τρομπα!!!!!!

12. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

bill_m3 (27-08-10), georggge46 (27-08-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ακριβως ! Αυτος που τα ειχε ''φτιαξει'' ειχε παρει μαλλον τον τροχο και πετσοκοβε οτι εβρησκε .... γι'αυτο στραβοπαταγαν και βρησκαν τα παντα ! Αθανατη Ελληνικη πατεντα !
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georggge46 : 27-08-10 στις 19:44

Rides
    3

Προεπιλογή

Το θυμάμαι το σετάκι που πουλιόταν...Κρίμα για την ταλαιπωρία φίλε Γιώργο γιατι υποτίθεται κούμπωνε χωρίς κανένα πρόβλημα...

15. The Following 2 Users Say Thank You to Libanner For This Useful Post:

BILL007 (28-08-10), georggge46 (28-08-10)

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP