Εμένα είναι σαν καινούργιο πάντως, με 39.000km. Το δέρμα πρέπει να είναι το ίδιο και στο δικό μου τιμόνι. Περίεργο μου φαίνεται. Μήπως πήγε κάποιος να το καθαρίσει σε κανενα βενζινάδικο και το έκανε σαν τα μούτρα του?
Δεν είναι το δέρμα που ξεφτίζει Άρη, είναι το πλαστικό γύρω γύρω από τα πλήκτρα. Είναι βαφή πολύ χάλια ποιότητας.
Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60
Αρη, πιό πολύ ρόλο παίζει πόσος ήλιος το έχει δει και αν τυχόν έχει΄φάει καλής ποιότητας καθαριστικά ...
Πολύ σωστά, αλλά και κατά πόσο αρέσει του οδηγού να τρίβει τα δάχτυλά του εκεί πάνω.
Δεν είναι το δέρμα που ξεφτίζει Άρη, είναι το πλαστικό γύρω γύρω από τα πλήκτρα. Είναι βαφή πολύ χάλια ποιότητας.
Πολύ σωστά, αλλά και κατά πόσο αρέσει του οδηγού να τρίβει τα δάχτυλά του εκεί πάνω.
Ετσι ακριβώς. Σκεφτόμουνα να περάσω φρέκο δέρμα στη στεφάνη αλλά μετά θα χτυπάει άσχημα το πλαστικό καπάκι της κόρνας και αυτό γύρω από τα πλήκτρα που είναι κάπως ξεθωριασμένο.
Καλά, μιλάμε για τεράστια γκαβομάρα. Είναι αυτό που λένε "του έδειχναν το φεγγάρι και κοίταζε το δάχτυλο". Έτσι κι εγώ, κοίταζα τη στεφάνη που γυάλιζε πάνω δεξιά και χαμπάρι δεν πήρα για το κεντρικό τμήμα που έχει ξεφτίσει. Χάιντε χάιντε...