και γω θα συμφωνισω με τον Στρατο σε πολλα απο αυτα που εγραψε αλλα οκ το να φας λιγο τον δισκο περιφεριακα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα υπερθερμανσης του μεταλου κλπ κλπ!!εξαλλου ο τορνος δεν κοβει ξερα με το μαχαιρι ετσι δεν ειναι?το σημειο κοπης λιπαινεται οποτε δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλες οι θερμικες καταπονησεις που να επηρεασουν τοσο πολυ την δομη του δισκου!!!τα φρενα σε σκληρη χρηση ειδικα στα Μ3 που μπορεις να το κινηγησεις πολυ το αυτοκινητο,δεχονται πολυ μεγαλυτερες θερμικες και μηχανικες καταπονησεις απ οτι στον τορνο!!!!βεβαια παιζει ρολο και ο μαστορας και το μηχανημα που θα κανει την δουλεια!!!!!!
ναι Θωμα αυτο σκεφτομαι να αγορασω κιολας το σετακι υψηλης!!!και να μην βολεψει να βαλω τα Μ3 τα φρενα και στα μαμα τα δικα μου νομιζω καλη διαφορα θα κανουν!!!συμφωνω σε αυτο που λες για το φρεναρισμα αλλα το δικο μου το αμαξι ειναι λιγο ''ψιλοταφος'' οποτε δεν χρειαζεται και τρελα φρενα για να σταματησει!!!!!!αλλα αν μπω στο τριπακι να κανω ολη αυτη τη δουλεια σιγουρα δεν θα τα αφησω ετσι!!!!
Εγω πάλι να ρωτήσω κάτι επειδή δεν το έχω ψάξει...
Αμα αλλάξεις σε φρένα απο Μ3,δεν πρέπει να αλλάξεις και σερβομηχανισμό φρένων?Έχουν το ίδιο τύμπανο τα Μ3 με τα απλά 46άρια???
Δε καταλαβαίνω γιατί κάποιος να μπει σε τρεχάματα και πατέντες για να βάλει τα φρένα από το Μ3 αφού υπάρχει η έτοιμη λύση του 330 που μπαίνει εργοστάσιο,εκτός αν θέλει το χαραγμένο Μ στην δαγκάνα που μόλις βρομίσει δε θα φαίνεται ετσι κι αλλιώς χαχαχα,η διαφορά τους είναι πολύ μικρή.Τι διαφορά που έχουν στην τιμή θα την φας στους τόρνους και για τις πατέντες στο τέλος....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Libanner : 27-08-10 στις 16:59
BILL007 (27-08-10)
Και εγω φοραω φρενα απο M3 325mm. Οτι βοηθεια χρειαστεις στειλε πμ..
Προσωπικα δεν εχω τετοιο ψωνιο με το σημα .Κι εγω για φρενα 330 ψαχνομουν !! Αλλα βρηκα του Μ3 φθηνα και ''υποτιθεται'' ηταν ετοιμα και σωστα τροποποιημενα για απλο Ε46 ..., γι'αυτο μπηκα σε αυτη την διαδικασια .... Εντελει ταλαιπωρηθηκα μεχρι να βρω καλο μαστορα να τα φτιαξουμε οπως πρεπει ακριβως και τελικα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος με το αποτελεσμα ! Βεβαια αν με ρωτησεις αν θα ηξερα τι θα τραβηξω, σε κοπο και χρημα, απο την αρχη, δεν θα ξαναεμπαινα σε αυτη τη διαδικασια ....
georggge46 (27-08-10)