Κάτσε, γυρίζει ο Νίκος που είναι μανούλα σε αυτά.
Και ο Σάρκυ έχει κάτι κάποια πατέντα, για ρώτα τον...
Κάτσε, γυρίζει ο Νίκος που είναι μανούλα σε αυτά.
Και ο Σάρκυ έχει κάτι κάποια πατέντα, για ρώτα τον...
δεν ξερω τπτ γιαυτο....
DK (13-11-13)
1.τα φρενα Ε46Μ3 δεν εχουν σχεση με τα Ε46-330.
2.Οι ανταπτορες πλακακια κατασκευαζονται με βαση τις γνωσεις και εμπειρια με την αντοχη των μεταλλων, απο 2-3 κατασκευαστες μηχανουργους στην Αθηνα.
3.Η διαφορα αν η τρομπα φρενων του αυτοκινητου ειναι αρκετη, θα ειναι αισθητη.
Αν η τρομπα ειναι μικρη, δεν θα εχει διαφορες εκτος απο τις οπτικες.
εδω εχω τους ανταπτορες που φτιαχνω για τα Μ6...
κοστιζουν 600ε
Το σωστο πραμα κοστιζει.
Και τα φρενα εχουν αμεση σχεση με τη ζωη μας.
Αφοι Μπουκη-Μενιδι
Ηρακλης-Καλλιθεα
Τομπρος-Αργυρουπολη
Bump!!!
Δισκοι-δαγκανες μπροστα, απο Μ3 Ε46 μπαινουν σε απλο Ε46 ή Ε36..??
Ξερω οτι πρεπει να φτιαχτουν βασεις χειροποιητες σε μηχανουργειο..
Υπαρχει καποιος που μπορει να προτεινει καποιον που εχει κανει τη συγκεκριμενη πατεντα και μια εικονα του κοστους?
Ειναι αξιοπιστη λυση? Δεν υπαρχουν τιποτα θεματα μετα?
ΧΙΟΣ-CHIOS
Εγω εχω βαλει φρενα Μ3 στο δικο μου ! Λοιπον , για να μπουν σωστα τα φρενα του Μ3 πρεπει να σταλουν τα ακρα απο το απλο Ε46 μαζι με τις βασεις, δαγκανες και δισκοπλακες απο το Μ3 σε εναν καλο τορναδορο ωστε να τορνιρει τις βασεις δαγκανας οσο πρεπει ακριβως για να ταιριαξουν στα ακρα σου [ οι βασεις θελουν γυρω στα 3-4 χιλιοστα φαγωμα στο σημειο που πατανε στο ακρο. Ευτυχως εχουν αρκετα περιθωρια παχους οι μαμα βασεις ωστε να φαγωθουν οσο χρειαζεται. Επισης ισως χρειαστει να φαγωθουν και οι δισκοπλακες σε τορνο κανα δυο χιλιοστα στην περιμετρο τους, δηλαδη π.χ. απο 325mm να γινουν 323mm για να μην βρισκουν μεσα στην δαγκανα στο πανω μερος. Αμα στα φτιαξει καλος μαστορας δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Εγω στην αρχη ειχα παρει ενα ετοιμο τροποποιημενο μεταχειρισμενο σετ στο οποιο ομως ειχαν κανει απαραδεκτη δουλεια και ειχα πολλα προβληματα ... ! Μετα εφτιαξα ενα δευτερο σετ φρενων σε καλο μαστορα και εγινε εργοστασιακη δουλεια !! Αμα εισαι Αθηνα μπορω να σε στειλω σε πολυ καλο μαστορα , αλλα θελει κανα 180αρι ευρω ο τορναδορος και κανα 80αρι ο μαστορας για τοποθετηση.
ευχαριστω πολυ ρε Γιωργαρα μου ειχες στειλει σε πμ πανω κατω την διαδικασια αλλα δεν μου ειχες πει λεπτομερειες για το τι τρως η αν κανεις αλλη βαση φτιαχτη κλπ και νομιζα οτι δεν ηξερες λεπτομεριες μιας και τα εδωσες σε τορναδορο!!!οι βασεις θελουν φαγωμα ωστε να πατησει σωστα ο δισκος μεσα εξω εε??αν γινει αλλη βαση καινουργια και λιγο πιο μακρια φανταζομαι δεν θα θελει κατεβασμα ο δισκος !!!!
Επισης να προσθεσω οτι δεν χρειαζεται καμμια αλλαγη στα δικα σου ακρα - μουαγιε. Πρεπει οποσδηποτε να τροποποιηθουν οι μαμα βασεις δαγκανων του Μ3 ,αλλιως δεν μπαινουν . Δεν μπορεις να φταξεις αλλες βασεις [γιατι ειναι πλωτες οι δαγκανες ...] ουτε υπαρχουν περιθωρια να μπουν ανταπτορες .
Eγώ τώρα να ρωτήσω κάτι???
Το ότι τρώς το δίσκο σε τόρνο έστω και 2-3 χιλιοστά δεν είναι κακό για την απόδοση του δίσκου?Έχω ακούσει ότι οι δίσκοι έχουν ειδικές επιστρώσεις για να μην σκουριάζουν εύκολα και τα συναφή.¨
Πολύ θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη του Στράτου για αυτό.Τώρα που επέστρεψε για λίγο με άδεια θα μας απαντήσει...![]()
αυτό ήθελα να γράψω και να ρωτήσω...
επειδή σε αντίθεση με τους αφτερ μαρκετ δίσκους οι δικοί μας
είναι ζυγισμένοι απο το εργοστάσιο( απο την μέσα μεριά του κάθε δίσκου,
στις αυλακιές που κάνει απαγωγή τον αέρα ο δίσκος είναι χαραγμένοι οι
δίσκοι και αυτό είναι το ζύγισμα που κάνουν). αν το φάγωμα που κάνει
το εργοστάσιο δεν φύγει, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. αν όμως κατέβει
τότε σίγουρα θα έχει θέμα.
sympether with chiefτης