Z4 DCT (26-08-10)
Ωχ ωχ.. Βεντουζα και κοντρα παξιμάδι!! Ρε καταδοτες, τι φτιασατε εδω περα??
Εχω μάθει οτι στην espresso ψαχνουν ρεπορτερ. Αν είναι να πιουμε ενα καφεδακι να το συζητησουμε.. Μαριε πες και στον μπατμαν να έρθει...
GiannisRob (26-08-10)
Υποκλίνομαι στην ωραία παραιούλα σας και στο καλαμπουράκι της !!!
Μπράβο σας !!!![]()
Που να δεις, φιλε μου, τι εχουν να μου σουρουν, τωρα που θα βαλω αυτοκολητακι με το Nürburgring στο πορτ-μπαγκαζ απο το Volvo![]()
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
αααααααα και τωρα που το θυμηθηκα.... καποιος κυριος PSDEDES πριν λιγο καιρο γεμισε βαλβολινες ενα Parking προσπαθοντας να ξεπαρκαρει το δυσμοιρο freelander τις μαμας του!!! φιμες λενε πως το γραναζι τις οπισθεν μπηκε σε τροχια γυρο απ τον πλανιτι με αποτελεσμα να συγκρουστει με δορυφορο τις NASA......![]()
![]()
![]()
![]()
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
ΠΑει, θα βγουν ολα τα απλυτα μας στη φορα τωρα