Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Θέμα: Τελωνειο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nfot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη μου εχει συμβει κανα δυο φορες κι εμενα.
    Την κλοπη εδω, δεν την κανει το κρατος, αλλα η courier. Αν ο τελικος διανομεας εδω, στην Ελλαδα, δεν ηταν μια καποια courier, αλλα τα ΕΛΤΑ, αυτα τα 82,41, θα ηταν κανα 30αρι βαρια, πολυ βαρια.
    Τι κανουν λοιπον (στο περιπου).
    Οι courier, συνεργαζονται με δικους τους εκτελωνιστες και χρεωνουν εξοδα εκτελωνισμου, για καθε αντικειμενο ξεχωριστα. Αυτα τα εξοδα ειναι διαπραγματευσιμα αν εχεις δικο σου εκτελωνιστη.
    Τα ΕΛΤΑ, κανουν με δικο τους εκτελωνιστη, εναν ομαδικο εκτελωνισμο και μοιραζουν τα εξοδα σε 5-10 αντικειμενα.

ΜΟΝΟ EMS αποστολη δεματων, ωστε να ερχονται με ΕΛΤΑ, οσο αυτα ειναι κρατικα τουλαχιστον.

Τωρα που ξαναειδα την αποδειξη. Και τα εξοδα αεροδρομιου νταβατζιλικι της courier ειναι.

ετσι ακριβως ειναι!! πολυ σωστα,πολυ φοβαμαι ομως οτι το τελικο ποσο θα ειναι μεγαλυτερο εαν και οσο καθυστερει η παραλαβη... (φυλακτρα διανυκτερευσεις κλπ)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω παντως σε δεμα απο Χογκ Κογκ ειδοποιηθηκα και πηγα να το παραλαβω απο τις αποθηκες και εκανα μονος μου την σχετικη διαδικασια,κατι εγγραφα συμπληρωνεις και πληρωνεις το παραβολο και το ποσο του εκτελωνισμου.
    Μαλιστα ο προισταμενος εκει στην αποθηκη μου ελεγε οτι κανονικα πρεπει να γινει απο ειδικο εκτελωνιστη αλλα και μονος σου μπορεις να το κανεις απλα δεν στο λενε ουτε σου το εξηγουν απλα για να πληρωνουν εκτελωνιστες.
    Εδω ειχαμε κανει ολοκληρο θεμα με εκτελωνισμο αυτοκινητου....
    Σταθη ψαχτο αν εχεις χρονο μονος σου πηγαινε να κανεις την διαδικασια,δεν μπορουν να στο απαγορεψουν 100%

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω παντως σε δεμα απο Χογκ Κογκ ειδοποιηθηκα και πηγα να το παραλαβω απο τις αποθηκες και εκανα μονος μου την σχετικη διαδικασια,κατι εγγραφα συμπληρωνεις και πληρωνεις το παραβολο και το ποσο του εκτελωνισμου.
    Μαλιστα ο προισταμενος εκει στην αποθηκη μου ελεγε οτι κανονικα πρεπει να γινει απο ειδικο εκτελωνιστη αλλα και μονος σου μπορεις να το κανεις απλα δεν στο λενε ουτε σου το εξηγουν απλα για να πληρωνουν εκτελωνιστες.
    Εδω ειχαμε κανει ολοκληρο θεμα με εκτελωνισμο αυτοκινητου....
    Σταθη ψαχτο αν εχεις χρονο μονος σου πηγαινε να κανεις την διαδικασια,δεν μπορουν να στο απαγορεψουν 100%
    Τώρα που το θυμήθηκα, κι εγώ το lip spoiler από Χονγκ Κονγκ το είχα αγοράσει και είχε στοιχίσει 100 ευρώ με τα μεταφορικά.
    Μου ήρθε σπίτι μου κανονικά με κούριερ (ems έλεγε ο έμπορος του ebay απ'όπου το πήρα) και δεν πλήρωσα ούτε ένα ευρώ τελωνείο.

Γιατί συνέβη αυτό και γιατί σε άλλες περιπτώσεις, όπως στη δική σου Στάθη, υπάρχει ποσό για εκτελωνισμό?
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP