Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: Πόσο επι τοις % μας παίρνει η εφορία στα ενοίκια?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λευτερη, οι εφοπλιστες εχουν φοροαπαλλαγη γιατι τυγχανει να βαζουν συναλαγμα στην ελλαδα περισσοτερο ακομα και απο τον τουρισμο......Δηλαδη οσο και να μην θελει καποιος να το δεχτει αυξανουν το εισοδημα του κρατους με χρηματα που δεν τους πληρωνει κανενας ελληνας, πληρωνονται απο πελατες του εξωτερικου σε ενα ποσοστο πανω απο 90%.

Οσο για την φοροαπαλαγη στις μεταβιβασεις, πρωτη φορα το διαβαζω και δεν εχω προσεξει κατι....
    το γνωριζω αυτο που λες,,,αλλα δεν ειναι αδικο...με πχ εισοδημα 1.000.000ευρω ...να αποδιδουν φορο 3 με 5 χιλιαρικα??απο την στιγμη...που ατομα με πολλες φορες υποπολλαπλασιο εισοδημα, πληρωνουν τα ιδια?? το θεωρω εκβιαστικο...παιρνω τα καραβια μου και παω σε αλλο λιμανι....! οσο για τις απαλλαγες σε μεταβιβασεις...ισχυει,...ακο α και εδω ο νομος του ισχυρου ..επιβαλλεται δια ροπαλλου...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    το γνωριζω αυτο που λες,,,αλλα δεν ειναι αδικο...με πχ εισοδημα 1.000.000ευρω ...να αποδιδουν φορο 3 με 5 χιλιαρικα??απο την στιγμη...που ατομα με πολλες φορες υποπολλαπλασιο εισοδημα, πληρωνουν τα ιδια?? το θεωρω εκβιαστικο...παιρνω τα καραβια μου και παω σε αλλο λιμανι....! οσο για τις απαλλαγες σε μεταβιβασεις...ισχυει,...ακο α και εδω ο νομος του ισχυρου ..επιβαλλεται δια ροπαλλου...
    Ειναι πολυ μεγαλη συζητηση Λευτερη και πολυ ευχαριστως να την κανουμε μια μερα με καφε....εδω θα θελουμε πολυ ωρα....και να εισαι σιγουρος πως εχουν δικιο και οι μεν και οι δεν.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP