Η ΕΛ.ΑΣ εχει αλλαξει.
Προς το καλο.
Και μπραβο οχι στην ΕΛ.ΑΣ αλλα στα παιδια που υπηρετουν καθως ΜΟΝΟ σε αυτους οφειλεται η αλλαγη εκει περα.
Η ΕΛ.ΑΣ εχει αλλαξει.
Προς το καλο.
Και μπραβο οχι στην ΕΛ.ΑΣ αλλα στα παιδια που υπηρετουν καθως ΜΟΝΟ σε αυτους οφειλεται η αλλαγη εκει περα.
///M3L (25-08-10), DIMITr|S (25-08-10), Nick bmwlover (05-09-10)
αυτο το πιστευω και γω....και εχω μια εξηγηση......
ο νεαρος αυτος που λες μπηκε με πανελληνιες στη σχολη αξιωματιων με πανω απο 18000 μορια κατι που σημαινει οτι γουσταρε και προσπαθησε σκληρα.......
ολοι οι αλλοι οι παλιοτεροι αλλα και αυτοι οι ραμπο στους δρομους ειχαν μπει σχεδον ετσι με 13000 μορια και απλα μπηκαν για εναν μισθο και τιποτα αλλο....
εγω εκει το αποδιδω......αλλα να μπαινεις στη δουλεια απειδη το γουσταρεις και αλλο για να εχεις ενα σιγουρο μεροκαματο.....
Stamatis (25-08-10)
Νομιζω οτι λιγο πολυ ολοι καταληγουμε στο ιδιο πορισμα.......αμα ο ανθρωπος δε εχει ''παιδεια'', σπιτικη η μορφοτικη και το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να πεφτει καθε μηνα ο μισθος.......και ειναι και λιγο λαλακας, ακομα και ακομα και καντηλαναφτη να τον κανεις θα βρει νεκρο να του την σπασει......
bill_m3 (25-08-10), DIMITr|S (25-08-10), Dioskouroi (25-08-10), Konstantinos E60 (26-08-10), Panos 316T (26-08-10), Stamatis (25-08-10)
Μπράβο Φάνη που τα κατάφερες, και μπράβο και στον διοικητή που ΗΘΕΛΕ να είναι λογικός και σωστός.
Δυστυχώς όχι.Ειδικά τώρα με την ΔΙΑΣ έχουν ξεφύγει τελείως.Δεν θα γεμίσω το θέμα με παραδείγματα, απλά θα σας πω ότι πουλάνε μαγκιά και μούρη όπου βρούν !!!! Είναι για κλωτσές οι τύποι.Και φυσικά "ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ" και όπως είπε και ο Φάνης "Πετάει ο γαϊδαρος ? ΠΕΤΑΕΙ"......
Ακόμα και σε αυτό το υπουργείο "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" (!!!!!) είμαστε χρόοοοονια πίσω.
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω…..
Εμείς οι Έλληνες δεν ξέρουμε τι θέλουμε…..
Δεν υπήρχε Αστυνομία στο δρόμο κ Κράζαμε, βγήκε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ που πιστεύω ότι πραγματικά δουλεύει κ πάλι κράζουμε…..
Στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ υπάρχουν πάνω από 2000 Αστυνομικοί αν τώρα 50-100 από αυτούς την έχουνε ΔΕΙ… δεν σημαίνει ότι πρέπει να κατακρίνουμε το σύνολο….
Το ξέρω λίγοι είναι οι πολίτες που συμπαθούν πια την Αστυνομία…
Και κάτι άλλο ποτέ δεν εκτιμούμε τίποτα, 10 φορές θα μας την χαρίσουν μια θα μας γράψουν κ τους κράζουμε κ ας είμαστε παραβάτες κ ας κάνουμε Βλακείες…
Αλλά όπως όλοι μας δουλεύουμε κ θέλουμε να είμαστε σωστοί στις δουλείες μας έτσι κ ένας Αστυνομικός πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά του……
BILL007 (25-08-10), bill_m3 (25-08-10), DIMITr|S (25-08-10), HULK (25-08-10), katsaraios (25-08-10), Nick bmwlover (05-09-10), Nino (25-08-10), Stathis (26-08-10), z3 2.2 (26-08-10), Z4 DCT (26-08-10)
Συμφωνώ απόλυτα !!!!!!!Εδω ουτε θα συμφωνησω, ουτε θα διαφωνησω.
Παραδειγματα υπαρχουν για ολες τις περιπτωσεις.
Για αλλη μια φορα ειναι θεμα αξιολογησης του δυναμικου.
Δυστυχως ο χαρακτηρας του ανθρωπου φανερωνει τις ευπαθειες του με την αναθεση εξουσιας. Απο αστυνομος στο δρομο, μεχρι μοντερεητορ σε φορουμ.
Η αγωγη οπως σωστα ειπωθηκε ειναι πρωτιστη αναγκη.
Επι του πρακτεου για ακομα μια φορα ειναι θεμα ηγεσιας.
Ξερω πολυ καλα καθως το εχουμε κουβεντιασει για την περιπετεια σου με τους μπατσους, αλλα υπαρχουν και αστυνομικοι ομως, ασχετα αν ειναι λιγοι στον αριθμο.
Παντου τελικα υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες.
Το θεμα ειναι πως το διπλωμα επεστρεψε στη θεση του και αυτο οφειλεται σε εναν καλο αστυνομικο. Το οτι το διπλωμα εφυγε απο τη θεση του μαλλον οφειλεται σε εναν μπατσο.
Αδικα κατά την γνώμη σου έτσι ??? Μάλλον δεν κατάλαβες κάτι...δεν κράζουμε που δουλεύει σωστά, κράζουμε επειδή ΔΕΝ δουλεύουν σωστά.
Ακριβώς απο κάτω, δεν βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι ?????Στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ υπάρχουν πάνω από 2000 Αστυνομικοί αν τώρα 50-100 από αυτούς την έχουνε ΔΕΙ… δεν σημαίνει ότι πρέπει να κατακρίνουμε το σύνολο….
Προσωπικά εγώ πιστεύω, πως έχω την γνώση και την αυτοκριτική να ξέρω πότε έχω δίκιο και πότε όχι.Οταν κάνω βλακεία, έχω το θάρρος να πω "ΝΑΙ το έκανα".Αλλά ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να με βγάζουν τρελλό για χάρη γούστου.Μπορώ να κάνω κάτι ? ΟΧΙ !!!!!!!!!Το ξέρω λίγοι είναι οι πολίτες που συμπαθούν ποια την Αστυνομία…
Και κάτι άλλο ποτέ δεν εκτιμούμε τίποτα, 10 φορές θα μας την χαρίσουν μια θα μας γράψουν κ τους κράζουμε κ ας είμαστε παραβάτες κ ας κάνουμε Βλακείες…
Σωστό, αλλά όπως είπαν και πιό πάνω ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ την κάνουν.Οταν σε βρίσει ο ******* ο καράβλαχος (με μηχανη και απο διπλανη λωριδα) στο φανάρι και σου πει "Αντε στο δι@λο ρε μ@λ@κ@ προχώρα" και τον ρωτήσεις πολυ ΕΥΓΕΝΙΚΆ "μα τι εκανα ? γιατί με βρίζεις ?" και συνεχίζει να σε βρίζει απειλώντας με μύνηση (!!!) γιατί καθυστέρησες στο πράσινο 3'' (μπήκε η 1η με δεύτερη προσπάθεια) και να σου λέει "τι θες ρε μ@λ@κ@ τώρα ε ? ζητάς και τα ρέστα? να σου γ....ω τίποτα.Κάτσε να κατέβω και θα δεις ρε παλιοπ....η" ........ τότε φίλε μου να του πείς ενα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο, που κάνει σωστά την δουλειά του.Αλλά όπως όλοι μας δουλεύουμε κ θέλουμε να είμαστε σωστοί στις δουλείες μας έτσι κ ένας Αστυνομικός πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά του....
Πόσες φορές σου έχει μιλήσει έτσι Αστυνομικός (για σένα *******) ε??
Πάλι πιάνεις την εξαίρεση…..
Για σένα η Αστυνομία μπορεί να μην δουλεύει, αλλά αυτή είναι η γνώμη σου….
Αλλά αν σε ληστέψουν ποιον θα πάρεις τηλέφωνο ??? θα αντιμετωπίσεις τους ληστές μόνο σου?????
Τεσπα, ίσως δεν ¨γουστάρεις¨την Αστυνομία, δεν χωνεύεις τους Αστυνομικούς γιΆ αυτό κ μιλάς έτσι……
katsaraios (26-08-10)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Makman : 26-08-10 στις 14:05